Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii doar prieten cu cineva de sex opus? – CumFacSa.ro

Cum sa fii doar prieten cu cineva de sex opus?

Unelte articol

Persoanele de sex opus pot avea si avantaje daca sunt doar prieteni. In ciuda faptului ca majoritatea considera ca o astfel de relatie nu este posibila, aveti aici cateva modalitati prin care puteti incerca sa aveti o astfel de relatie cu o persoana de sex opus.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te la ce sentimente ai fata de persoana respectiva si ce sentimente ar putea avea ea fata de tine. Fii sincer cu tine insuti.

 2. 2

  Defineste relatia ca una de prietenie inca de la inceput. In orice relatie dintre 2 membri de sexe diferite, comunicarea este cheia. Prezumtiile pot sa strice o prietenie, asa ca, stabiliti ce fel de relatie aveti inca de la bun inceput pentru a evita eventualele neplaceri care pot aparea in viitor.

 3. 3

  Minimizati tensiunea sexuala. Evitati acest lucru, chiar daca unul din voi este o persoana afectuasa. Desigur, este posibil sa aveti contacte fizice fara a avea o atractie sexuala unul fata de celalalt, dar hormonii pot sa va pacaleasca in aceasta situatie. Limitati cat de mult puteti contactul sexual.

 4. 4

  Evita situatiile limita. Nu oferi motive persoanelor sa creada ca sunteti mai mult decat prieteni. Este OK sa iesiti impreuna intr-o seara, dar nu-ti adu prietenul / prietena in diferite situatii astfel sa creada ca ar putea sa fie o intalnire. Daca mergeti undeva unde ar parea romantic, dar nu vrei sa fie asa, poti sa mai aduci inca un amic cu tine.

 5. 5

  Redu contactul vizual sau incheiati prietenia daca nu puteti ajunge la un acord. Daca unul din voi este atras de celalalt, atunci poate ar fi mai bine sa incheiati prietenia. Puteti sa mentineti legatura, sa va mai vedeti din cand in cand.

 6. 6

  Fii atent cu deciziile pe care le faci.

Previous postCum sa fii cool Next postCum sa fii emo?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close