Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii un bun prieten – CumFacSa.ro

Cum sa fii un bun prieten

Unelte articol

Daca ai o viata sociala cat mai echilibrata, cu atat ai o atitudine mai pozitiva in viata de zi cu zi. Acest lucru inseamna ca trebuie sa stabilesti legaturi puternice cu persoanele din jurul tau cu care te intelegi foarte bine si cu care ai multe lucruri in comun. Astfel, iti va fi mai de ajutor sa treci prin momentele grele din viata atunci cand ai un prieten aproape.

Pasi

 1. 1

  Fii alaturi de ei atunci cand eu nevoie de acest lucru. Prietenii buni suna alte persoane doar pentru a cere un favor. Cand un prieten iti cere sa fii alaturi de el din cauza ca trece printr-un moment mai greu, pune-te pe tine pe locul #2 si asculta ce are de spus si fii implicat direct in aceasta conversatie.

 2. 2

  Nu astepta sa primesti tu telefoane. Trebuie sa faci si tun un efort pentru a va mentine legatura. Toata lumea este ocupata in zilele astea, dar asta nu inseamna ca nu iti poti face timp pentru a tine legatura cu un prieten. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa vorbesti ore in sir la telefon in fiecare zi, dar in schimb poti sa mai trimiti din cand in cand cate un email sau cate un sms.

 3. 3

  Raspunde-le la timp. Nu este nimic mai frustrant decat ca trimiti un email sau un mesaj si sa fii ignorat deoarece cealalta persoana este prea ocupata cu alte treburi. Toti suntem ocupati, dar cand vine vorba de prieteni, trebuie sa fa facem timp si de ei.

 4. 4

  Nu lua parte la barfe. Este unul din cele mai rele lucruri sa barfesti o persoana pe care tu o numesti a fi prietenul tau. Nu iti petrece timpul alaturi de o persoana pentru ca apoi sa te duci la altii si sa vorbesti prima persoana pe la spate. Decide daca esti sau nu prietenul cuiva si comporta-te ca atare.

 5. 5

  Fii fericit pentru ei. Poate sa sune a ceva ridicol, dar unele persoane pur si simplu nu pot sa se bucure de succesul altui prieten. Cand prietenul tau realizeaza ceva de proportii – petrece alaturi de el. Cand merg la un interviu pentru un job – sustine-i si incurajeaza-i. nu este lucru mai bun in lumea aceasta decat sa ai in jurul tau prieteni care te sustin si carora le pasa de tine.

Previous postCum sa fii un bun ascultator Next postCum sa fii un iubit bun

Related Posts

Posteaza un comentariu


close