Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iesi la intalnire – CumFacSa.ro

Cum sa iesi la intalnire

Unelte articol

Poate fi dificil pentru unele persoane sa fie echilibrate atunci cand ies la prima intalnire. Trebuie sa fii indeajuns de interesat, fara a parea disperat sau dezinteresat. De asemenea, trebuie sa iti dai seama ce simte cealalta persoana despre tine, si despre cum te simti tu in legatura cu ea. A iesi la intalnire poate fi o treaba destul de complicata, dar aici ai cateva sfaturi care iti pot fi de ajutor.

Pasi

 1. 1

  Determina ce fel de asteptari ai. De ce anume iesi la intalnire? Ce anume cauti la un partener? Vrei o relatie de durata sau doar ceva de moment?

 2. 2

  Pune-te in mijlocul actiunii. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa iesi in fiecare seara sau sa frecventezi cluburile. Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti interesele proprii si activitatile care te binedispun. Internetul a facut aceste lucruri mult mai accesibile. Poti intra pe site-uri de socializare sau pe diferite forumuri pentru a intalni diferite persoane cu care ai in comun anumite activitati sau hobbyuri.

 3. 3

  Fii selectiv. Nu trebuie sa iesi cu fiecare persoana care impartaseste aceleasi hobbyuri si activitati ca si tine. De asemenea, nu ai vrea sa fii prea selectiv in ceea ce priveste persoanele cu care alegi sa iesi in oras.

 4. 4

  Fa o prima impresie cat se poate de buna. Vrei sa persoana cu care iesi in oras sa se simta comfortabil in privinta ta si sa ii placa sa petreaca timpul alaturi de tine. Pentru aceasta, trebuie sa faci o prima impresie destul de buna.

 5. 5

  Fii interesant si arata ca esti interesat. Nu exagera, nu te lauda despre realizarile tale in viata. Doar spune lucrurile pe care iti place sa le faci in viata. De asemenea, incearca sa iti indrepti atentia spre persoana cu care ai iesit in oras. Acorda-i cat mai multa importanta si incearca sa afli cat mai multe despre ea, dar fara a fi insistent.

 6. 6

  Fii sincer. Daca nu esti gata sa incepi o relatie de lunga durata, spune-i acest lucru persoanei cu care iesi in oras, pentru a nu-i da false asteptari. De asemenea, daca nu vrei o relatie cu persoana respectiva, spune-i in fata. Adevarul doare uneori, dar, macar esti sincer si nu minti.

 7. 7

  Nu incerca din greu si ofera loc pentru putina spontaneitate. Invata sa te relaxezi si sa fii original.

Previous postCum sa gasesti subiecte bune de conversatie Next postCum sa inviti o fata la bal sau la banchet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close