Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti dai seama daca o fata de la scoala te place – CumFacSa.ro

Cum sa iti dai seama daca o fata de la scoala te place

Unelte articol

Sunt diverse modalitati prin care iti poti da seama daca o fata te place. In schimb, daca esti in liceu sau la facultate, sunt anumite modalitati prin care iti poti da seama de acest lucru.

Pasi

 1. 1

  Doar fii tu insuti. Fii increzator, tine-ti capul sus si priveste-o in ochi. Daca esti increzator, poti face tu prima miscare.

 2. 2

  Intreab-o ceva despre ea. Incearca sa afli cate ceva despre ea.

 3. 3

  Astfel, vei ajunge sa incepi o conversatie cu ea. Daca te place, va incerca ea sa inceapa o conversatie cu tine.

 4. 4

  Este atenta la tine? Atunci cand vorbeste cu tine, daca iti spune pe nume destul de des, atunci poate ca vrea ca tu sa observi ca ea este interesata de tine.

 5. 5

  Poarta-te cat mai frumos si fii cat mai politicos cu ea.

 6. 6

  Fii atent la limbajul corpului ei. Atunci cand vorbiti, sau cand stati fata in fata in clasa, fii atent la umerii si la genunchii ei. Daca acestia sunt indreptati inspre tine, acest lucru inseamna ca ii place de tine si ca este interesata de tine.

 7. 7

  Daca stai in spatele ei, atunci ea se va lasa pe spate, pentru a incerca sa iti atraga atentia asupra ei.

 8. 8

  Un alt indiciu despre faptul ca unei fete ii place de tine, este acela ca va zambi de fiecare data cand vii sa vorbesti cu ea.

 9. 9

  Poti sa o inviti in oras si sa vezi ce spune. Daca ii place de tine, de cele mai multe ori va accepta aceasta invitatie.

 10. 10

  Fii atent la felul cum se comporta. Daca se joaca cu parul ei, sau isi aranjeaza hainele atunci cand sta de vorba cu tine, probabil ca te place. Fetele devin emotionate cand stau langa baietii pe care ii plac. Daca nu poate sa se uite in ochii tai, acest lucru poate sa fie un semn bun. Acest lucru inseamna ca este foarte emotionata.

 11. 11

  Fii atent daca isi schimba postura atunci cand intri in clasa. Acesta este un semn sigur.

 12. 12

  Daca o cunosti de mult timp, si daca te place, atunci va incerca sa isi schimbe comportamentul, voluntar sau involuntar, sau poate va incerca sa iti copieze unele obiceiuri pentru a incerca sa te impresioneze.

 13. 13

  Daca o faci sa rada si isi pune capul pe umarul tau, sau daca te apuca de mana, atunci acesta este un semn clar ca te place.

 14. 14

  Fii atent daca flirteaza cu tine. Ii place sa se joace cu parul tau? Daca stai langa ea, genunchiul ei atinge genunchiul tau? Zambeste mult la tine? Acestea sunt printre cele mai evidente metde de a flirta cu cineva.

 15. 15

  In final, trebuie sa stii ca daca o fata te place de mult timp, poate nu mai face aceste lucruri. Probabil ca se va mai uita la tine din cand in cand, dar o va face mult mai discret. Va putea sa isi ascunda sentimentele fata de tine, asa ca, daca nu este foarte deschisa fata de tine, acest lucru nu inseamna ca nu te place.

Previous postCum sa iti pui pierce-uri mai mari in ureche Next postCum sa iti dai seama daca o fata este interesata de tine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close