Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti dai seama daca o fata este interesata de tine – CumFacSa.ro

Cum sa iti dai seama daca o fata este interesata de tine

Unelte articol

Uneori poate s fie evident atunci cand o fata este interesata de tine. In schimb, alte dati poti sa nu iti dai seama daca o fata este sau nu interesata de tine. Pentru a afla acest lucru, citeste in continuare.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa petreci cat mai mult timp cu ea inainte sa ajungi la vreo concluzie. Este foarte important sa ajungi sa o cunosti cat mai bine si sa ii oferi si ei sansa de a te cunoaste.

 2. 2

  Fii atent la lucrurile pe care le face fara a fi constienta. Fii atent la limbajul corpului. Fii atent la pozitia pe care o adopta (daca isi mentine o pozitie dreapta, cu umerii trasi in spate). Daca isi umezeste buzele, daca sta mai aproape de tine, sau daca cauta o scuza pentru a sta mai aproape de tine. Fii atent daca se joaca cu parul sau daca roseste atunci cand vorbeste cu tine. Aceste semne sunt semne clare ca acea fata este interesata de tine si ca te place.

 3. 3

  Asculta la lucrurile pe care ti le zice. Daca o fata este interesata de persoana ta, ar putea sa inceapa sa faca unele lucruri care sa o dea de gol. De exemplu, ar putea sa iti spuna altfel pe nume, sa te alinte sau sa iti faca complimente.

 4. 4

  Urmareste-i ochii. Pentru inceput, daca esti aproape de ea si poti sa o privesti in ochi, fii atent la pupilele ei. Daca ii place de tine si daca se bucura de compania ta, atunci ar putea sa aiba pupilele dilatate. Mai mult, ar putea sa incerce sa mentina cat mai mult contact vizual cu tine.

 5. 5

  Fii atent la personalitatea ei. Schimbarile de personalitate ar putea sa fie un semn clar ca te place. Astfel, daca observi ca in preajma ta devine putin mai neindemanatica, mai tacuta, sau cumva diferita fata de cum este de obicei atunci acesta este un semn clar ca te place si ca este emotionata atunci cand te afli si tu in preajma.

 6. 6

  In cele din urma, daca observi la acea fata lucrurile explicate mai sus, atunci ai putea sa iti faci si tu putin curaj si sa ii spui acelei fete ca iti place si tie de ea (daca este cazul). Urmatorul pas logic ar fi sa o inviti in oras. Daca refuza, nu trebuie sa intri in panica. Uneori, o fata trimite aceste semnale si atunci cand vrea sa flirteze cu cineva. Acest lucru nu inseamna ca este o persoana rea, ci doar ca asa este ea. Nu trebuie sa te descurajezi. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti in continuare si sa nu iti pierzi increderea in tine.

Previous postCum sa iti dai seama daca o fata de la scoala te place Next postCum sa iti dai seama daca o testoasa este mascul sau femela

Related Posts

Posteaza un comentariu


close