Cum sa ai o prietena daca esti un tocilar

Unelte articol

A fi un tocilar are si unele avantaje. Esti mai destept decat multe persoane din jurul tau. pe de alta parte, exista si unele dezavantaje : poate sa fie destul de greu sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga.

Pasi

 1. 1

  Renunta la hainele de tocilar. Imbraca haine care te pot face sa arati mai atractiv. Pentru acest lucru, poti citi fie diverse articole legate de imbracaminte pe internet, sau poti citi reviste gen GQ, Men’s Health, Esquire.

 2. 2

  Renunta la jucariile din filme si din jocurile video. Investeste intr-un iPhone sau Blackberry pe care toti baietii “cool” le au. Aceste accesorii te fac sa arati mai “cool”.

 3. 3

  Inceteaza sa iti mai petreci timpul prin biblioteci si salile de lectura in weekend. Acele locuri sunt bune de a cunoaste diferite persoane, dar nu sambata seara. Inceteaza a te mai comporta ca un tocilar si incepe sa socializezi.

 4. 4

  Gaseste subiecte de discutie altele decat matematica, fizica si programare. Extinde-ti aceste topicuri spre unele mai interesante si mai accesibile persoanelor de rand. Vorbeste mai mult despre evenimentele curente.

 5. 5

  In final, trebuie sa fii increzator. Nimic nu este mai atragator decat o persoana care are incredere deplina in persoana ei. Acest lucru face din persoanele tocilare sa fie cool. Daca ai o parere buna despre persoana ta si te simti bine asa cum esti, atunci si fetele din jurul tau pot sa aiba aceeasi parere ca si tine.

Previous postCum sa ai o piele frumoasa si stralucitoare Next postCum poti sa faci un barbat sa te ceara in casatorie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close