Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa atingi o fata – CumFacSa.ro

Cum sa atingi o fata

Unelte articol

Ai cunoscut-o, ati iesit in oras si acum vrei sa o cunosti din punct de vedere fizic. Atunci cand atingi o femeie, este nevoie de mai multa gandire, atentie si sinceritate decat ai crede. Dar toate aceste lucruri merita efortul, odata ce ajungeti la pasul urmator.

Pasi

 1. 1

  Masoara-i sentimentele. Daca se simte rezervata, nu forta nota. In schimb, daca se simte relaxata si sentimentala, poti sa incerci sa faci acel pas.

 2. 2

  Incepe cu mana ei. Cand tii mana unei fete pentru prima data poti vedea cum reactioneaza atunci cand o atingi. Daca isi retrage mana, este bine sa incetinesti aceasta abordare, poate chiar sa renunti la ea. Intreab-o daca se simte comfortabil cu atingerea ta. Daca zambeste si te atinge inapoi, poti sa continui sa o atingi cu blandete.

 3. 3

  Incearca sa o imbratisezi dupa ce ai tinut-o de mana. Urmareste-i reactia atunci cand trupurile voastre sunt apropiate unul de celalalt.

 4. 4

  Comunicati. Intreab-o ce ii place si ce nu ii place. Oricand de ciudat ar parea ca este discutia la inceput, vorbiti despre ce ii place, despre ce iti place tie si cum va place sa fiti atinsi. Astfel, poti evita unele lucruri stanjenitoare, cum ar fi daca exagerezi, sau daca dai dovada de lipsa de interes, daca nu continui cu atingerile.

Previous postCum sa alegi un broker de credite Next postCum sa castigi la aparate

Related Posts

Posteaza un comentariu


close