Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa atragi atentia fetelor – CumFacSa.ro

Cum sa atragi atentia fetelor

Unelte articol

Daca esti atras de o anumita fata, atunci ai vrea ca si acea fata sa te observe. Pentru a afla cum poti sa fii observat, citeste articolul ce urmeaza.

Pasi

 1. 1

  Zambeste cand faceti contact vizual. Acest lucru sigur o va determina sa te observe. Odata ce s-a uitat la tine, incearca sa iti mentii calmul pentru a putea arata prietenos. Daca iti zambeste inapoi, mergi langa ea si incepe o conversatie. Poti sa incepi cu un salut.

 2. 2

  Poti incerca sa ii faci din mana. Acesta este un lucru inocent pe care l-ai facut oata viata ta. Acest lucru sigur ii va capta atentia. Totusi, incearca sa fii cat mai discret posibil.

 3. 3

  Incearca o abordare directa. Pur si simplu mergi langa ea si salut-o. Dupa aceea, prezinta-te daca nu te cunoaste deja. Poti incerca sa spui o gluma, sau un lucru amuzant. Poti sa gasesti diverse topicuri de conversatie. Tot ce trebuie sa faci este sa iti mentii calmul si sa te comporti cat mai normal.

 4. 4

  Dupa ce ati vorbit putin, ia-ti adio de la ea. Este de ajuns…ati avut o conversatie placuta dar este timpul sa pleci. La final poti sa o intrebi daca va puteti vedea in viitorul apropiat, fie la o plimbare, la scoala sau intr-un alt loc. Fa-i rost de numarul de telefon si nu-ti fie frica sa o suni a doua zi.

Previous postCum sa ascunzi o erectie Next postCum sa citesti limbajul corpului unei femei atunci cand flirtezi cu ea

Related Posts

Posteaza un comentariu


close