Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa castigi inima unei fete – CumFacSa.ro

Cum sa castigi inima unei fete

Unelte articol

Daca ai o fata de care iti place foarte mult, nu astepta si nici nu ezita sa ii spui ce simti. Castiga-i inima.

Pasi

 1. 1

  Lasa relatie sa se dezvolte in ritmul ei natural. Nu trebuie sa ii spui totul din prima.

 2. 2

  Fii curajos. Fetelor le plac baietii cu incredere de sine. Pur si simplu mergi spre ea si incepeti o conversatie. Astfel, isi va da seama ca esti interesat de ea.

 3. 3

  Dovedeste-i ca iti place cu adevarat de ea. Intreab-o despre ea, fii interesat de persoana ei, vorbeste cu ea, ascult-o.

 4. 4

  Arata-i ca iti pasa de ea. Acesta este un mod prin care poti sa ii arati cat de interesat esti de persoana ei. Cand vorbeste, trebuie sa ii acorzi toata atentia ta, si cel mai important, nu o intrerupe.

 5. 5

  Fie ca iti plac, fie ca nu iti plac (daca este cazul), comporta-te cat mai frumos si cat mai civilizat cu amicii si cu prietenele ei. Conteaza foarte mult ca si prietenele si amicii ei sa te placa. Acest lucru va insemna foarte mult pentru ea.

 6. 6

  Fa-o sa se simta ca si cum ar fi cea mai frumoasa fata din lume. Poti chiar sa ii si spui acest lucru. Fetelor le place sa primeasca complimente si sa auda de la barbati ca sunt frumoase.

 7. 7

  Daca poti sa faci o fata sa rada, atunci poti sa mergi mai departe cu relatia ta cu ea. Fetelor le place sa rada, si vor rade aproape la tot ce zici, chiar daca nu este amuzant.

 8. 8

  Ofera-i sa poarte jacheta ta atunci cand ii este frig. Acest lucru demonstreaza cat de mult iti pasa de persoana ei.

 9. 9

  Fii atent la igiena ta corporala. Femeile au foarte mare grija de igiena lor, si acest lucru ar trebui sa faca si barbatii.

 10. 10

  Iubeste-o pentru persoana care esti, atat in interior cat si in exterior si arata-i acest lucru. Acesta este cel mai important pas.

 11. 11

  Intotdeauna da-i de inteles ca o iubesti. Daca stie acest lucru, atunci va fi mult mai pasionala in relatia pe care o aveti.

Previous postCum sa canti pe note inalte Next postCum sa castigi o lupta de strada

Related Posts

Posteaza un comentariu


close