Cum sa cuceresti un baiat care are deja prietena

Unelte articol

Daca esti indragostita de un baiat, dar are deja prietena, atunci poti urma acesti pasi pentru a putea fi cu baiatul visurilor tale.

Pasi

 1. 1

  Gaseste un baiat de care esti atrasa cu adevarat dar are prietena.

 2. 2

  Incearca sa stabilesti o mica conexiune cu acel baiat. Poati fi orice : teme, sfaturi despre ceva anume, orice, numai sa fie ceva la care sa te poata ajuta.

 3. 3

  De fiecare data cand vorbesti cu el, mentine conversatia usoara si lasa-l pe el sa vorbeasca cat de mult posibil.

 4. 4

  Multumeste-i pentru tot ce a facut pentru tine, chiar daca nu ti-a fost de niciun ajutor. Complimenteaza-l despre cat de bine s-a descurcat atunci cand ti-a oferit ajutorul.

 5. 5

  Continua conversatia cu el, asculta-l despre ce are de spus. Astfel, ii poti oferi si tu sfaturi in ceea ce priveste problemele sale, mai ales daca aduce vorba despre relatia sa.

 6. 6

  De fiecare data cand aduce vorba despre prietena sa, ramai pozitiva in ceea ce o priveste, dar fii atenta la lucrurile pe care le spune despre ea, mai ales lucrurile care ii displac.

 7. 7

  Atunci cand aduce vorba de ceva ce nu ii place despre prietena sa, tu incearca sa intruchipezi exact opusul. Daca spune despre prietena lui ca nu ii plac plimbarile, atunci tu spune sa iubesti plimbarile la nebunie.

 8. 8

  Pentru vedea daca are sentimente pentru tine, poti sa iesi cu un tip anume, pentru a vedea daca el devine gelos. Daca da semne de gelozie, inseamna ca te place si incepe sa isi dezvolte sentimente pentru tine.

 9. 9

  Paraseste-l pe baiatul cu care ai iesit si povesteste-i primului baiat despre acest lucru. Spune-i ca ti-ar prinde bine sa ai aproape pe cineva cu care ai putea sa vorbesti despre acest lucru.

 10. 10

  Atunci cand va intalniti, povesteste-i despre relatia ta cu acel baiat, spune-i ca vrei sa il uiti si ca ai vrea sa iti continui viata. Poti sa ii ceri chiar si o imbratisare. De aici incolo, depinde numai de tine.

 11. 11

  Daca a sfarsit relatia cu prietena lui, atunci va puteti continua o relatie impreuna. Dar totusi tine minte : daca a parasit-o pe prietena lui, atunci sansele sunt ca sa iti faca si tie acelasi lucru.

Previous postCum sa flirtezi prin mesaje Next postCum sa incarci filmulete pe iPod

Related Posts

Posteaza un comentariu


close