Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cumperi cadoul perfect pentru prietena ta – CumFacSa.ro

Cum sa cumperi cadoul perfect pentru prietena ta

Unelte articol

Nu conteaza in ce faza a relatiei va aflati, dar un cadou este un lucru foarte semnificativ. Din aceasta cauza, trebuie sa ii cumperi prietenei tale cadoul perfect. Pentru a afla cum poti face asta, urmareste pasii de mai jos.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te in ce stadiu al relatiei va aflati. A-i cumpara bijuterii dupa doar trei intalniri ar fi un lucru putin prematur. Totusi, acesta ar fi un cadou perfect pentru persoana cu care esti impreuna de trei ani de exemplu.

 2. 2

  Cauta dupa indicii. Prietenele dau unele sugestii subtile. Asculta atent la ce zice de fiecare data, astfel, achizitionarea cadoului iti poate fi usurata destul de mult.

 3. 3

  Poti cere putin ajutor. Poti intreba de mama ei sau de amicele ei ce idei iti ofera. Daca intrebi pe o alta fata care este amica cu prietena ta iti poate fi de mare ajutor. Cu putin noroc, poti afla chiar si cadoul pe care il asteapta de la tine.

 4. 4

  Cumpara ceva care va tine destul de mult. Florile sunt frumoase si pot acompania orice cadou, dar tu cumpara-i prietenei tale un cadou pe care sa il pretuiasca.

 5. 5

  Cumpara-i un cadou care sa se potriveasca stilului ei de viata. Cumpara-i un cadou un functie de hobby-urile si pasiunile ei.

 6. 6

  Trebuie sa tii minte ca un cadou i-l poti face oricand, in orice zi, saptamana sau luna. Cel mai important de tinut minte este sa ii oferi ocazia de a petrece cat mai mult timp cu tine. Acesta poate fi cel mai bun cadou pe care i-l poti oferi. Un cadou de nepretuit. /p>

Previous postCum sa calculezi suprafata unui cerc Next postCum sa cureti bijuteriile de argint

Related Posts

Posteaza un comentariu


close