Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci o fata sa se indragosteasca de tine – CumFacSa.ro

Cum sa faci o fata sa se indragosteasca de tine

Unelte articol

Acesta poate sa fie un lucru usor, daca o poti face fericita si sa ii dai motive pentru a se indragosti de tine.

Pasi

 1. 1

  Fa-o fericita. Daca vrei sa faci o fata sa te iubeasca, atunci trebuie sa iti indrepti toata grija si atentia asupra ei. Trateaz-o frumos si fa-i lucruri despre care stii sigur ca o vor face fericita. O fata se va indragosti de unb baiat care stie despre ea cat de importanta este pentru el. Fa-o sa zambeasca, sa rada si arata-i ca poate sa fie fericita alaturi de tine.

 2. 2

  Ofera-i suport si prietenie. Acest lucru inseamna sa o sustii si sa ii arati ca se poate baza pe tine in orice situatie, ca poate avea incredere in tine.

 3. 3

  Acorda-i atentie si fii generos cu ea din toate punctele de vedere. Daca vrei ca o fata sa se indragosteasca de tine, trebuie sa ii arati cat de mult inseamna ea pentru tine. Este un lucru bun sa ii spui aceste lucruri, dar si mai bine este sa ii arati cat de mult tii la ea.

 4. 4

  Arata-i ca esti sincer si autentic. O femeie are nevoie de securitate pentru a se indragosti de cineva, iar daca ii arati, daca ii demonstrezi ca sentimentele tale fata de ea sunt adevarate, atunci sansele sunt mai mari sa se indragosteasca de tine astfel.

 5. 5

  Afla ce lucruri ii plac si fa acele lucruri impreuna cu ea. Nu conteaza daca tie iti plac sau nu acele lucruri. Lucrul important este sa fii alaturi de ea si sa iti doresti sa iti petreci timpul alaturi de ea, indiferente de imprejurimi.

Previous postCum poti actiona pentru a reduce efectul incalzirii globale Next postCum sa faci o fata sa se simta ca este speciala

Related Posts

Posteaza un comentariu


close