Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci o felicitare pentru iubitul tau – CumFacSa.ro

Cum sa faci o felicitare pentru iubitul tau

Unelte articol

Este simplu si distractiv sa faci o felicitare pentru iubitul tau. Asigura-te ca este in totalitate creativa si simpatica! Acest articol te va ajuta pas cu pas sa creezi un model deosebit pentru felicitarea ta.

Pasi

 1. 1

  Vei avea nevoie de hartie cartonata, creioane colorate, carioci, markere, guma de sters, perforator o panglica colorata.

 2. 2

  Ia o foaie de hartie cartonata, daca vei folosi o foaie de hartie normala, risti sa se rupa foarte usor la orice manevra. Alege o culoare placuta. Poti opta si pentru hartiile cu efecte speciale, perlate, sidefate, cu diverse modele de textura. De preferat sa mergi la un magazin de specialitate. Acolo ai mai multe variante.

 3. 3

  Indoaie foaie de hartie in jumatate. O jumatate o lasi cu forma initiala, cealalta jumatate o tai in forma triunghiulara, in asa fel incat indoita sa aiba aspectul unui plic.

 4. 4

  Deseneaza tabelul uni joc de “x si 0” cu un marker sau o carioca. Ai grija l aculoarea cariocii sau a markerului sa se potriveasca cu cea a hartiei.

 5. 5

  Completeaza 3 zerouri in spatiile pe care le ai libere, dar nu trei la rand intr-o coloana sau diagonala.

 6. 6

  Acum deseneaza, de preferat cu culoarea rosie, trei inimi la rand intr-o coloana sau pe o diagonala.

 7. 7

  Deschide felicitarea si in interiorul acesteia scrie ceva, de exemplu: “Te iubesc!”, “Lamulti ani!” sau “Dragostea noastra castiga”.

 8. 8

  Ia perforatorul si realizeaza o gaura in coltul felicitarii. Trece panglica prin aceasta gaura si leag-o intr-o funda.

 9. 9

  Nu folosi numai culoarea roz. Este totusi o felicitare pentru un baiat.

 10. 10

  Daca nu vrei sa para prea dulce intreaga felicitare, in loc de “Te iubesc!” scrie doar “La multi ani!”

Previous postCum sa faci o farsa de 1 Aprilie Next postCum sa faci o felicitare pentru tatal tau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close