Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci o relatie la distanta sa functioneaze? – CumFacSa.ro

Cum sa faci o relatie la distanta sa functioneaze?

Unelte articol

Intalnirile online au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, iar cu aceasta au devenit mai populare si relatiila de distanta. Majoritatea intalnirilor care incep online ajung sa fie relatii de distanta, relatie care poate fi destul de greu de intretinut. Puteti urma acesti pasi pentru a va face relatiile de distanta sa mearga mai bine.

Pasi

 1. 1

  Comunicarea este solutia intr-o astfel de relatie. Pentru a avea conversatii frumoase trebuie sa aveti si interese comune. Trebuie sa aveti despre ce sa vorbiti, fie ca discutati despre diferite puncte de vedere sau despre hobby-uri. Este grozav daca comunicati prin email sau prin SMS. Astfel, vei afla cat mai multe despre persoana respectiva. Nu va bazati doar pe comunicarea non-verbala. Incercati sa vorbiti cat mai mult la telefon si cat mai putin pe messenger sau Facebook sau SMS.

 2. 2

  Va trebui sa ii comunici celeilalte persoane ce sentimente ai fata de ea, chiar daca sunteti la mare distanta. Cadourile sunt un mod de a-ti arata sentimentle fata de persoana cu care esti intr-o relatie. Daca esti baiat, cumpara-i flori, jucarii de plus, ciocolata sau diverse lucruri care ii vor aduce aminte de tine. Daca esti fata, poti sa ii trimiti filme, carti, dulciuri, sau orice lucru care ar avea legaturi cu vre-un hobby de-al lui.

 3. 3

  Chiar daca va intelegeti bine pe cale verbala, nicio relatie nu este cu adevarat o relatie daca nu mergeti la intalniri. Intr-o astfel de relatie acest lucru poate fi destul de dificil. Daca traiti in tari diferite, acest lucru poate fi chiar imposibil. Daca puteti, incercati sa stabiliti o intalnire odata la cateva saptamani, odata pe luna. Puteti sa va intalniti undeva la mijlocul drumului, astfel va fi mai usor pentru amandoi, sa nu trebuiasca unul din voi sa parcurga tot drumul. Daca nici asa nu va puteti vedea, atunci incercati sa strangeti bani pentru a va vedea, de exemplu, intr-o vacanta, fie de Paste sau de Craciun, sau in vacanta de vara.

 4. 4

  Mai presus de toate, fii sigur ca vrei sa fii intr-o astfel de relatie cu o persoana care nu traieste aproape de tine. Nu este corect sa faci pe celalalta persoana sa isi faca sperante false daca tu nu esti serios. Daca iubirea voastra este puternica, puteti face aceasta relatie sa functioneze daca vreti.

Previous postCum sa faci baie pisicii tale Next postCum sa faci un barbat sa te observe?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close