Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci un barbat gelos – CumFacSa.ro

Cum sa faci un barbat gelos

Unelte articol

Fie ca vrei doar sa te joci cu el sau doar sa te razbuni pe fostul prieten care te-a parasit, poti urmari acesti pasi pentru a afla cum poti face un barbat sa fie gelos.

Pasi

 1. 1

  Asigura-te ca are sentimente fata de tine. Gelozia functioneaza doar cand barbatul respectiv are sentimente fata de tine. Daca nu este interesat deloc de persoana ta, atunci sansele ca sa il faci gelos sunt foarte mici.

 2. 2

  Fii cat mai activa. Fa lucrurile pe care iti place sa le faci. Daca iti faci alte planuri si esti ocupata astfel incat nu ai timp pentru nimeni, nici chiar pentru un barbat, atunci sansele sunt ca acel barbat sa inceapa sa devina gelos pentru acest lucru.

 3. 3

  Flirteaza cu alti barbati. Acest lucru il va scoate din minti cand femeia de care este interesat vorbeste sau flirteaza cu altcineva.

 4. 4

  Iesi la intalnire cu alti barbati. Acest lucru il va face si mai gelos decat cel de la pasul 3.

 5. 5

  Incearca sa il ignori putin.

 6. 6

  Pune-l putin pe jar. Nu trebuie sa fii tot timpul la dispozitia lui. De exemplu, daca te suna sau daca iti da mesaj, nu trebuie sa ii raspunzi imediat. Doar pentru simplul fapt ca nu raspunzi la telefon va ajunge sa se intrebe unde esti, ce faci si in cele din urma va incepe sa devina putin agitat.

 7. 7

  In cele din urma trebuie sa fii atenta si sa nu te joci cu sentimentele altor persoane. Si in niciun caz nu trebuie sa il lasi sa afle ca faci acest lucru intentionat.

Previous postCum sa faci timpul sa treaca mai repede Next postCum sa faci un barbat sa se indragosteasca de tine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close