Cum sa faci un barbat sa se indragosteasca de tine

Unelte articol

Daca iti place de un anume baiat si vrei sa el sa se indragosteasca de tine, poti urma sfaturile din acest articol pentru a putea sa reusesti sa faci acest lucru.

Pasi

 1. 1

  Fii tu insati. Nu trebuei sa il fortezi, nu trebuie sa il impingi de la spate. Daca ii arati ca iti pasa de el, atunci probabil ca va fi langa tine atunci cand vei avea si tu nevoie mai mult.

 2. 2

  Incearca sa afli cat mai multe despre acel baiat. Cauta sa vezi daca are cont pe Facebook. Aceasta este o buna modalitate de aafla ce hobby-uri are. Poti folosi informatiile aflate pentru a aduce diverse subiecte de conversatie.

 3. 3

  Foloseste prietenii pe care ii aveti la comun in avantajul tau. Daca ii vezi ca vorbesc cu el, poti merge si tu sa te alaturi discutiei lor. Astfel, ei te vor introduce lui.

 4. 4

  Atunci cand vorbesti cu el fata in fata, adu vorba despre calculatoare si cere-i adresa de messenger. In aceasta situatie, nu va putea sa te refuze.

 5. 5

  Fa acel efort suplimentar. Incearca sa iesi in evidenta cat mai mult. Fa lucrurile marunte care ii vor capta atentia. Incearca sa fii alaturi de el atunci cand are nevoie de cineva cu care sa vorbeasca.

 6. 6

  Da-i de inteles ca te face pe tine sa te simti mai bine si mai in siguranta alaturi de el.

 7. 7

  Mentine totul cat mai real. Fii bine dispusa, zambeste cat mai mult si fii fericita. Nu cata atentie din partea lui si nici nu te plange despre diverse lucruri.

 8. 8

  In cele din urma, nu trebuie sa schimbi cine esti pentru a putea impresiona pe cineva anume. Acest lucru nu merita. Trebuie sa fii sincera in privinta persoanei care esti.

Previous postCum sa faci un barbat gelos Next postCum sa faci un colaj electronic

Related Posts

Posteaza un comentariu


close