Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii un iubit bun – CumFacSa.ro

Cum sa fii un iubit bun

Unelte articol

In acest articol poti invata cum sa fii un iubit bun, sa pastrezi alaturi de tine pe fata pe care o iubesti si sa o faci sa se laude prietenelor ei cu tine si sa le faca geloase.

Pasi

 1. 1

  Fii atent la ce are de zis intotdeauna. Ascult-o si fie poti sa o contrazici fie poti sa ii dai dreptate in argumentele pe care le face. Cand o contrazici, fa-o intr-un mod cat mai politicos.

 2. 2

  Nu incepe sa aduci in discutiile voastre numai subiecte care stii ca o plictisesc. Este OK sa vorbiti despre unul-doua astfel de subiecte, dar trebuie sa mentii discutia sub 30 de minute, astfel poate sa devina plictisitor pentru ea.

 3. 3

  Daca nu are dispozitia necesara pentru a avea un moment intim impreuna, nu forta nota. Acest lucru ramane valabil pentru orice astfel de situatie si este foarte bine sa o respecti in astfel de situatii.

 4. 4

  Fii onest, respectuos si loial.

 5. 5

  Fii mereu bine aranjat si manierat. Aceste lucruri devin mai importante atunci cand esti cu familia ei.

 6. 6

  Niciodata nu este bine sa uiti o data importanta. Poti sa iti faci un reminder, sa iti pui pe calendar pe telefonul mobil sau pe computer, sau chiar sa iti notezi pe un calendar pe care il tii in portofel.

 7. 7

  Cand iesiti in oras nu te plange despre preturi. Daca nu iti permiti sa iesi, planuiti o intalnire acasa la unul din voi.

 8. 8

  Nu te lauda prietenilor tai cu ea. La fel, nu vorbi cu prieteni tai despre problemele voastre personale inainte sa le discutati voi doi. Acest lucruri va vor face pe amandoi sa suferiti.

 9. 9

  Accept-o pentru cine este.

 10. 10

  Daca vrei sa inchei relatia cu ea, macar poti sa o faci cand vorbiti fata in fata. Singurul moment cand poti sa ii transmiti aceasta veste prin telefon, email sau facebook este atunci cand sunteti la mare distanta unul fata de altul. In rest, nu este OK.

Previous postCum sa fii un bun prieten Next postCum sa fii un hipster

Related Posts

Posteaza un comentariu


close