Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti convingi iubitul sa nu mai fumeze – CumFacSa.ro

Cum sa iti convingi iubitul sa nu mai fumeze

Unelte articol

Vrei sa incerci sa iti convingi pritenul sa nu mai fumeze dar nu stii cum anume sa abordezi aceasta problema? Citeste in continuare pentru a afla mai multe detalii despre acest lucru.

Pasi

 1. 1

  Fii un exemplu cat mai bun pentru iubitul tau. Acest lucru inseamna ca va trebui sa fii tu persoana care sa nu fumeze deloc. In aceasta maniera vei putea sa te dai pe tine drept exemplu.

 2. 2

  Incearca sa te documentezi cat mai mult despre efectele consumului de tutun si incearca sa ii explici intr-un mod frumos ca nu este sanatos sa fumeze.

 3. 3

  Spune-i pe un ton emotional cat de mult tii la el si ca nu vrei sa il vezi cum sufera sau cum se poate imbolnavi din cauza consumului de tutun.

 4. 4

  Daca nu poate sa se lase de tot de fumat, stabileste-ti diverse goluri. Poti sa incepi prin a cadea de comun acord cu el, sa nu fumeze anumite zile ale saptamanii.
  Incepe in mod constant sa il incurajezi sa faca progrese, pana cand ajunge sa rareasca destul de mult consumului de tigari.

 5. 5

  Vino la el cu propuneri despre diverse acitivtati cat mai frumoase, care sa ii ia gandul de la consumul de tigar si care sa ii dea o stare de buna dispozitie.

 6. 6

  Gandeste-te ca el nu se va lasa de fumat daca nu vrea acest lucru. Acest lucru inseamna ca va trebui sa iti dai toata silinta, intr-un mod cat mai frumos si cat mai politicos sa il convingi sa renunte la fumat.

Previous postCum sa iti ceri scuze ca ai uitat de ziua de nastere a unui prieten Next postCum sa iti convingi sotia sa se lase de fumat

Related Posts

Posteaza un comentariu


close