Cum sa iti dai seama daca prietena te inseala

Unelte articol

O relatie poate sa fie stricata de lipsa de incredere. Dar vor fi momente cand vei avea suspiciuni. Cum anume poti sa afli daca prietena ta te inseala sau nu? Citeste in continuare pentru a afla.

Pasi

 1. 1

  Nu astepta. Daca ai aceasta impresie, cel mai bine este sa afli din timp decat sa afli mai tarziu.

 2. 2

  Fii atent la detalii. Gandeste-te ce anume te-a determinat sa ai aceasta presupunere fata de prietena ta.

 3. 3

  Cauta anumite semne care ar putea sa o incrimineze. Te suna mai rar sau nu iti raspunde la mesaje? Are conversatii private la telefon? A suferit schimbari bruste in ceea ce priveste look-ul ei? Se cearta mai des cu tine? Acestea pot fi doar cateva din semnele ca te inseala.

 4. 4

  Poti sa ii spui ca o iubesti. Urmareste-i apoi reactia. Arata emotionata? Schimba subiectul? Evita discutia? Acestea sunt doar cateva motive care ar putea sa sugereze ca te inseala.

 5. 5

  Tine minte ca acest lucru nu este dureros doar din cauza actului, ci este dureros din cauza motivelor care au determinat-o sa faca acest lucru. Cel mai bine este sa purtati o discutie sincera. Astfel, puteti ajunge sa incheiati relatia, sau poate sa va mearga chiar mai bine decat la inceput, odata ce ati ajuns sa clarificati unele aspecte.

 6. 6

  In final, trebuie sa stii ca nu este vina ta. Daca nu formati un cuplu complet, atunci acea persoana ar trebui sa se desparta de tine, nu ar trebui sa te insele cu altcineva. Singurul lor motiv pentru care ar putea sa insele este ca au o problema. Tine minte deci, tu nu ai nicio problema daca ai patit sa fii inselat.

Previous postCum sa iti dai seama daca pisica ta este gestanta Next postCum sa iti dai seama daca prietenul tau vrea sa faceti sex

Related Posts

Un comentariu

 1. Duduia, duduia...
  Oct 22, 2012

  Yaaaaay, am calculat corect!!!

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close