Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti dai seama daca prietenul tau vrea sa faceti sex – CumFacSa.ro

Cum sa iti dai seama daca prietenul tau vrea sa faceti sex

Unelte articol

Poate sa fie destul de ciudat sa aduceti vorba despre sex intr-o relatie. Pentru a afla daca prietenul tau vrea sa faceti sex, poti citi acest articol.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te daca sunteti in relatie de destul timp si daca sunteti pregatiti pentru a face acest pas. Daca esti sigura ca vrei sa faci sex cu prietenul tau poate sa faca acea experienta atat mai placuta cat si mai implinitoare.

 2. 2

  Gandeste-te la ce fel de sex vreti sa faceti. Cuvantul sex se poate avea mai multe intelesuri : actul sexual in sine, sex oral, masturbare reciproca. Vorbeste impreuna cu prietenul tau despre ce anume vreti sa faceti impreuna.

 3. 3

  Incearca sa iti dai seama daca prietenul tau este pregatit sa faceti sex. Incearca sa devii mai intima cu el sa vezi cum reactioneaza in acele imprejurimi. Incearca sa ii citesti limbajul trupului. Observa daca se simte comfortabil, daca este interesat de tine.

 4. 4

  Adu vorba despre sex atunci cand sunteti impreuna. Incearca sa creezi un cadru cat mai romantic, inchide luminile si aprinde niste lumanari pentru a incerca o abordare cat mai naturala.

  Poti chiar sa il intrebi direct daca vrea sa faca sex cu tine. Astfel ii transmiti clar ca tu esti deja pregatita sa faci acest pas. Poti chiar sa il intrebi cum anume s-ar simti mai comfortabil si cum anume ar prefera el sa faceti sex pentru prima data.

  Daca nu poti sa ii spui, poti sa ii dai de inteles fizic ca esti gata sa faci sex cu el.

Previous postCum sa iti dai seama daca prietena te inseala Next postCum sa iti dai seama daca te afli intr-o relatie de manipulare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close