Cum sa iti dai seama daca te afli intr-o relatie de manipulare

Unelte articol

Cu ajutorul acestui articol poti descoperi daca te afli sau nu intr-o relatie cu o persoana care incearca sa te manipuleze.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa iti raspunzi cat mai sincer la urmatoarea intrebare : “Este sau nu sanatoasa pentru tine relatia in care te afli?”. Incearca sa fii cat mai obiectiv in ceea ce priveste raspunsul.

 2. 2

  Relatia cu familia ta devine tensionata de fiecare data cand partenerul tau se afla langa tine?

 3. 3

  Trebuie sa fii atent si sa nu fii orb la greselile pe care le face partenerul tau. acest lucru nu inseamna ca trebuie sa critici tot ce face gresit, dar nici sa treci totul cu privirea.

 4. 4

  Fii atent la planurile pe care le faceti impreuna. Vezi in favoarea caruia din voi sunt planurile respective. Daca schimbati planurile pentru a-i face pe plac partenerei, atunci te poti afla intr-o relatie cu o persoana manipulativa.

 5. 5

  Trebuie sa fii atent si la semnalele de gelozie excesiva sau la comportamentele posesive. Daca partenerul tau este protectiv, atunci acesta este ceva foarte bun din partea lui. Daca este foarte bizar in ceea ce priveste siguranta ta, atunci este putin de speriat.

 6. 6

  Fii atent la standardele pe care le impune partenerul tau. Nu este deloc bine sau corect sa aplice un standard pentru tine si altul pentru el. De exemplu, partenerul spune ca este foarte in regula daca intarzie doua ore de la serviciu, dar ca tu nu ai voie deloc sa intarzii de la serviciu.

 7. 7

  In final, nu trebuie sa te certi pe tine pentru ca ai un astfel de partener. Trebuie sa realizezi ca este uimitor la suprafata si nu ar trebui sa te simti vinovat pentru ca esti atras de un astfel de partener. Persoanele de genul sunt o combinatie dintre o personalitate inteligenta cuplata cu o stima de sine care lasa de dorit. Astfel de persoane nu pot lasa lucrurile sa se intample de la sine – ei au impresia ca trebuie sa prea controlul, altfel, lucrurile vor scapa de sub control – cel putin asa au ele impresia.

Previous postCum sa iti dai seama daca prietenul tau vrea sa faceti sex Next postCum sa iti dai seama daca un ou este stricat

Related Posts

Posteaza un comentariu


close