Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti gasesti partenerul de suflet – CumFacSa.ro

Cum sa iti gasesti partenerul de suflet

Unelte articol

A-ti gasi jumatatea nu trebuie sa fie un proces frustrant. Poate fi un lucru usor, chiar deloc complicat. In partenerul tau tu nu ar trebui sa cauti perfectiune, ci mai mult ar trebui sa cauti sa fie sanatos, iubitor, respectuos si sincer. Daca unul din aceste stribute lipseste, atunci relatia nu poate fi una buna pentru tine.

Pasi

 1. 1

  Inceteaza sa mai cauti scuze. Daca intr-adevar vrei sa gasesti persoana potrivita, atunci va trebui sa iti faci timp pentru asa ceva. Multe persoane vor spune ca probabil nu este momentul potrivit, ca vor cauta acea persoana dupa ce aduc cateva schimbari majore in viata lor. Acest lucru este gresit. Asa ca, fa-ti timp pentru acea persoana.

 2. 2

  Esti timid? Sa stii ca nu exista un leac pentru a vindeca timiditatea. Iti promit ca iti va fi mult mai usor, daca ajungi sa incerci de mai multe ori sa socializezi. Pe masura ce ajungi sa socializezi cu mai multe persoane, vei ajunge sa scapi de inhibitii, prin urmare, vei reusi sa invingi timiditatea.

 3. 3

  Ce anume se intampla daca incerci dar nu reusesti? Pur si simplu ar trebui sa incerci sa iti dai seama ce anume este gresit in incercarile tale. Sa stii ca este o veste buna atunci cand nu iti merge ceva. De ce? Din cauza ca poti gasi un remediu. Poti schimba felul cum comunici si cum te comporti cu alte persoane. De asemenea, poti sa ajungi chiar sa iti schimbi si comportamentul.

 4. 4

  In final, totul se rezuma la matematica si la numere. Este ceva asemanator ca un job-hunting. Iti depui CV-ul, mergi la interviuri. In aceasta situatie, trebuie sa te faci observat, si sa accepti oferte din partea persoanelor care sunt interesante de tine.

 5. 5

  Poti sa ajungi in final sa folosesti serviciile online de dating. Astfel, poti sa stabilesti intalniri cu persoane care impartasesc aceleasi interese ca si tine, au aceleasi hobby-uri ca si tine.

Previous postCum sa iti gasesti inspiratia atunci cand vrei sa desenezi ceva Next postCum sa iti gasesti un job dupa ce ai fost concediat

Related Posts

Posteaza un comentariu


close