Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iubesti? – CumFacSa.ro

Cum sa iubesti?

Unelte articol

Cum sa iubesti?Iubirea se exprima atat prin fapte cat si prin vorbe. Niciodata nu o sa existe o reteta fixa care sa iti spuna ce sa faci ca sa iubesti. Orice persoana este capabila de iubire si o poate oferi in modul in care simte cel mai bine. Exista multe feluri de a defini iubirea si exista si mai multe feluri de a iubi pe cineva. De aceea aici avem doar cateva sfaturi despre cum sa iubesti sau sa iti exprimi iubirea pentru cineva.

Pasi

 1. 1

  Spune “Te iubesc” din suflet ca si cum crezi cu toata fiinta in acele cuvinte. Cand spui aceste cuvinte ar trebui sa se citeasca si dorinta de a-i arata ca o iubesti persoanei careia i te adresezi. Fa-o sa inteleaga ca vorbesti serios si ca esti gata sa faci aproape orice.

 2. 2

  Arata iubirea pe care o porti cuiva si prin gesturi. De multe ori, cuvintele “Te iubesc” nu sunt indeajuns pentru a-ti arata dragostea. Poti mereu sa ii arati cuiva cat de mult inseamna pentru tine cu imbratisari, saruturi, alinare atunci cand ii este greu sau poti sa te bucuri alaturi de cealalta persoana atunci cand este un motiv de bucurie.

 3. 3

  Imparte orice moment din viata ta cu persoana iubita. Fa-o sa simta ca e o parte din viata ta si ca nu poti sa faci nimic fara ea.

 4. 4

  Floseste-ti creativitatea la maxim si compune-i o strofa, un cantec sau fa gesturi iesite din comun si surprinzatoare care sa ii arate cat de mult te inspira.

 5. 5

  Iubeste neconditionat. Nu poti sa iubesti pe cineva daca vrei ceva la schimb. In cazul in care vrei asta, nu e vorba de iubire ci de cu totul alt tip de relatie.  Nu te astepta sa primesti ceva in schimb. Asta nu inseamna ca poti sa lasi pe cealalta persoana sa nu iti aprecieze valoarea sau sa se poarte urat cu tine. Inseamna ca oferind iubire nu vei primi la schimb mereu acelasi lucru si la aceeasi intensitate. Fiecare are modul sau de a-si exprima sentimentele.

 6. 6

  Daca ai de ales intre prieteni si persoana iubita atunci poti sa ii arati cat de mult inseamna pentru tine, alegand sa iesi alta data cu prietenii tai si sa ramaneti impreuna.

 7. 7

  Realizeaza ca poti sa ramai fara persoana iubita. In acest fel vei avea o si mai mare apreciere fata de cealalta persoana. Gandeste-te la cat de norocos esti ca ai pe cineva pe care sa iubesti.

Tips

 • Nu te opri din “a iubi” niciodata, indiferent ce experiente neplacute ai avut
 • fa lucruri care sa va aduca fericire amandurora
 • nu exista esecuri in dragoste. Odata ce ai spus cuiva “te iubesc” inseamna ca ai reusit sa iubesti

.

Previous postCum sa slabesti repede? Next postCum sa golesti cache-ul din browserul web?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close