Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa mentii o conversatie telefonica cu prietena ta – CumFacSa.ro

Cum sa mentii o conversatie telefonica cu prietena ta

Unelte articol

Multi poate au ajuns in aceasta situatie : sa vorbeasca la telefon cu prietena si sa ajunga in punctul in care nimeni nu mai are nimic de spus. Pentru a afla cum puteti trece cu usurinta de acele momente ciudate, cititi urmatorul articol.

Pasi

 1. 1

  Vorbiti despre lucrurile de care sunteti amandoi interesati. Daca aveti probleme in a gasi ceva comun de vorbit, vorbeste despre ce ii place ei. Nu trebuie sa te concentrezi asupra lucrurilor care iti plac tie.

 2. 2

  Asculta tot ce iti spune. Ofera-ti apoi diverse pareri, pune intrebari. Unei fete ii place sa aiba aproape un baiat care este interesat de persoana ei si care sa ii pese de ea.

 3. 3

  Daca conversatia merge incet, poti pune diverse intrebari : ce fel de muzica asculta, cum se descurca cu scoala / serviciul, ce filme / seriale urmareste.

 4. 4

  Poti sa vorbesti despre lucrurile pe care le consideri importante pentru tine, si poti sa ii spui si ei sa vorbeasca despre lucrurile importante din viata ei.

 5. 5

  Vorbeste despre lucrurile amuzante din trecutul tau.

 6. 6

  Intotdeauna trebuie sa fii pregatit pentru intrebarile dure, despre care stii ca vor veni mai devreme sau mai tarziu.

 7. 7

  Intotdeauna trebuie sa tii minte sa mentii conversatia destul de scurta si dulce. Cel mai bine este sa incheiati conversatia atunci cand totul merge bine, decat atunci cand se lasa linistea intre voi doi.

Previous postCum sa mentii o conversatie cu o fata Next postCum sa mentii o relatie plina de romantism

Related Posts

Posteaza un comentariu


close