Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa sarbatoresti ziua de nastere a iubitei tale – CumFacSa.ro

Cum sa sarbatoresti ziua de nastere a iubitei tale

Unelte articol

Daca vrei sa pregatesti ceva special pentru ziua de nastere a iubitei tale, iata aici cateva sugestii.

Pasi

 1. 1

  Pregateste-i o petrecere surpriza. Cheama cativa prieteni si distrati-va.

 2. 2

  Aranjeaza o petrecere cu costume. Anunta-i pe invitati sa vina toti imbracati in diverse costume. In timpul petrecerii poti organiza tombole, concursuri si voturi pentru cel mai interesant costum.

 3. 3

  Alege o locatie speciala pentru a-i sarbatori ziua de nastere: la restaurant sau la cafenea. Sau puteti merge intr-o mini excursie in afara localitatii.

 4. 4

  Poti opta pentru o petrecere lejera in pijama, unde prietenii vor ramane peste noapte. Va puteti uita la albume cu fotografii mai vechi. Chiar poti sa ii rogi pe invitat sa vina cu poze de ale lor de cand erau bebelusi, le amestecati si incercati sa ghiciti cine este cine.

 5. 5

  Ofera-i cateva momente de rasfat. Cumpara bomboane de ciocolata si pune-le peste tot prin casa. Presara petale de trandafir pe pat. Nimic nu o va face mai fericita decat aceste gesturi romantice.

Previous postCum sa sarbatoresti venirea toamnei Next postCum sa sarbatoresti ziua de nastere a iubitului tau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close