Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa saruti pasional – CumFacSa.ro

Cum sa saruti pasional

Unelte articol

Prin acest fel de sarut iti poti manifesta sentimentele fata de persoana de care esti alaturi.

Pasi

 1. 1

  Asigura-te ca ai o respiratie proaspata si frumos mirositoare. Atunci cand saruti pe cineva, nimic nu este mai rau decat o respiratie urat mirositoare.

 2. 2

  Trebuie sa fii increzator. Incepe usor prin a saruta-o pe obraz, apoi pe gat. Daca persoana cu care esti nu vrea sa se sarute cu tine, iti va aduce la cunostinta acest lucru. Pana atunci, comporta-te ca si cum ai fi un profesionist.

 3. 3

  Apleaca-te usor spre persoana pe care vrei sa o saruti si inclina-ti putin capul. Astfel, persoana isi va da seama de intentiile tale.

 4. 4

  Incepe usor. Pur si simplu preseaza-ti usor buzele tale de buzele partenerei. Inchide-ti ochii pentru a mari sentimentul de intimitate si pentru a evita sa privesti spre nasul partenerei.

 5. 5

  Deschide-ti buzele incet. Odata ce partenera te saruta inapoi, incearca sa iti departezi usor buzele. Poti incerca sarutul frantuzesc. Pentru a saruta astfel, trebuie sa iti introduci limba in gura partenerei si sa va jucati reciproc cu limbile.

 6. 6

  Daca lucrurile merg bine, poti sa o saruti usor pe gat. Acest sarut este unul foarte placut, in special pentru fete, deoarece gatul este o zona sensibila.

 7. 7

  Tine-ti mainile ocupate. Nu tine mainile pe langa corpul tau. poti sa o mangai pe spate cu mainile tale, pe umeri, sa o atingi usor pe gat sau pe obraji.

 8. 8

  Atunci cand va sarutati, faceti-o intr-o zona intima pentru a nu ii incomoda pe cei din jur. Astfel, daca sunteti intr-un loc intim, fara persoane, puteti sa aveti saruturi prelungite fara a fi deranjati.

Previous postCum sa saruti o fata fara a fii respins Next postCum sa saruti pe cineva care are o inaltime diferita fata de a ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close