Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa saruti un baiat pentru prima data – CumFacSa.ro

Cum sa saruti un baiat pentru prima data

Unelte articol

Daca ai un nou prieten, atunci va veni si timpul cand va trebui sa il saruti. Pentru a sti cum sa procedezi in aceasta situatie, citeste urmatorul articol :

Pasi

 1. 1

  Inainte sa saruti pe cineva, trebuie neaparat sa ai respiratia frumos mirositoare. Trebuie intotdeauna sa ai la tine bomboane de menta sau guma de mestecat.

 2. 2

  Fii sigura ca atat tu cat si el sunteti pregatiti de un sarut. Priveste-l in ochi si apropie-te incet de el. Daca sta pe loc, sau daca se apropie si el de tine, acest lucru inseamna ca este si el pregatit de un sarut. Daca se uita in alta parte sau se departeaza de tine, cel mai bine ar fi sa lasi acest lucru pe alta data.

 3. 3

  Fa tu primul pas si atinge-l. Ia-l de mana sau mangaie-l usor pe fata pentru a-i arata ce intentii ai.

 4. 4

  Atunci cand il saruti pentru prima data, saruta-l bland si scurt. Primul sarut ar trebui sa tina aproximativ 5 secunde. Dupa aceea, poti sa il saruti mai mult.

 5. 5

  Atunci cand il saruti, pune-i mainile dupa gat si apleaca-te usor spre el. Astfel, daca te cuprinde si el de talie, acest lucru inseamna ca si el este atras de tine.

 6. 6

  Atunci cand va sarutati pentru prima data, faceti acest lucru intr-un loc intim, unde sa nu fie lume.

 7. 7

  Inainte sa il saruti, da-te cu strugurel pentru a nu avea buzele uscate si crapate.

Previous postCum sa saruti pentru prima data Next postCum sa scapati si cum sa preveniti varfurile de par despicat

Related Posts

Un comentariu

 1. […] Va recomandam articolul urmator: Primul sarut cu un baiat. […]

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close