Cum sa stii daca un barbat te iubeste

Unelte articol

Un barbat iti va demonstra ca te iubeste prin fapte, nu prin vorbe. Acest lucru inseamna ca iti va cumpara flori sau iti va aduce micul dejun la pat. Nu trebuie sa ii pui actiunile la indoiala, barbatii nu sunt chiar asa de complicati.

Pasi

 1. 1

  Fii atenta la comportamentul sau. Un barbat indragostit va face anumite lucruri pentru a-ti arata ca ii pasa : va petrece timpul cu tine si cu familia ta, iti va cumpara dulciurile preferate, iti va cumpara florile preferate.

 2. 2

  Fii atenta la limbajul corpului si expresiile faciale. Daca pare plictisit, isi verifica constant telefonul, este distras de anumite lucruri, acest lucru inseamna ca nu este indragostit. Nu ai nevoie de cineva care sa iti spune asta. Un barbat indragostit de tine ar trebui sa aiba toata atentia sa indreptata spre tine, te-ar privi in ochi, te-ar atinge usor pe mana, umar sau par si ar zambi atunci cand tu zambesti.

 3. 3

  Testeaza apele. Intotdeauna este cel mai bine sa astepti sa iti spuna el ca te iubeste. Poti sa iti dai seama de interesul sau prin diverse intrebari legate de viitor. De exemplu, daca nu se poate comite pentru o petrecere pe care o organizezi peste o luna, acesta nu este un lucru bun.

 4. 4

  Simte-i atingerea. Un barbat care iubeste o femeie o va atinge pe obraji, pe fata. Un barbat care nu cauta o relatie nu va face aceste lucruri in afara dormitorului.

 5. 5

  Asculta-te pe tine. Probabil ca iti vei da seama daca te iubeste sau nu. Probabil unul dintre cele mai grele lucruri pe care trebuie sa le faci este sa renunti la cineva care nu te iubeste.

Previous postCum sa zambesti Next postCum sa studiezi pentru examene

Related Posts

Posteaza un comentariu


close