Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa supravietuiesti singur de Ziua Indragostitilor – CumFacSa.ro

Cum sa supravietuiesti singur de Ziua Indragostitilor

Unelte articol

Este un adevar trist, dar multa lume este singura de Ziua Indragostitilor. Poate fi o zi depresiva fara cineva drag alaturi. Acest articol iti va arata cum sa supravietuiesti singur de Ziua Indragostitilor.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te ca aceasta sarbatoare a devenit extrem de comerciala si multi se folosesc de ea pentru a castiga bani de pe urma vanzarii trandafirilor, a bomboanelor de ciocolata si altele. Cand realizezi asta te simti mai putin trist.

 2. 2

  Nu esti singurul in aceasta situatie. Inca vreo 60 milioane de oameni vor petrece aceasta sarbatoare singuri.

 3. 3

  Incearca sa petreci aceasta zi impreuna cu prieteni care de asemenea sunt singuri.

 4. 4

  Evita cuplurile. Fiind o sarbatoare a dragostei, fireste vei vedea gesturi de afectiune intre ei si aceastea te vor face sa te simti mai singur.

 5. 5

  Petrece aceasta zi cu familia sau prieteni apropiati. Poti sa le faci si lor cadouri frumoase si sa le arati cat de mult ii iubesti si ii pretuiesti.

 6. 6

  Distreaza-te. Pentru ca este Ziua Indragostitilor asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa iti pese. Fa ceva ce iti place si iti ia gandul de la asta.

Previous postCum sa supravietuiesti fara internet in timpul vacantei Next postCum sa te alimentezi cand te refaci dupa renuntarea la o dependenta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close