Cum sa te impaci cu fosta?

Unelte articol

Cum sa te impaci cu fosta?Aceasta este o situatie extrem de delicata, sentimentele pot fi ranite foarte usor. Ai mare grija cu ce vrei sa faci.

Pasi

 1. 1

  Afla de ce s-a despartit de tine. Ce i-ai facut ca sa te paraseasca? Fetele nu ies dintr-o relatie degeabal de obicei au un motiv intemeiat. Afla ce nu a mers bine, ce putea fi prevenit, si cum se poate indrepta situatia.

 2. 2

  Cere-ti scuze / iertare. Daca motivul din care v-ati despartit e din vina ta, las-o sa stie ca iti pare rau.
  Continua sa socializezi cu cei din jur. Daca v-ati departit asta nu inseamna ca trebuie sa te izolezi de restul lumii.

 3. 3

  Iesi cu prietenii. Poti chiar sa te intalnesti si cu o alta fata. Sa-ti faci geloasa fosta, e o buna metoda de a o aduce inapoi.

 4. 4

  Fa-o sa stie ca mergi mai departe, dar sa stie, de asemenea, si ca inca mai tii la ea. Asa o aduci inapoi. S-ar putea sa creada ca ai trecut complet peste , daca nu spui asta. Te va face sa pari mai matur.

 5. 5

  Reimprieteneste-te cu fosta. Acest lucru va va apropia si va va da incredere unul in celalalt. Apoi, intreaba de ce v-ati despartit mai exact. Orice ti-ar spune (ca ea crede ca e o greseala sau ca asa e cel mai bine) ramaneti in continuare prieteni. Daca zice ca e mai bine asa, incearca in timp sa o convingi de contrariu.

Sfaturi

 • Nu parea disperat.
 • Intreaba-te daca poti suporta o alta respingere din partea fostei prietene.
 • Daca toate acestea dau gres, mergi mai departe.

.

Previous postCum sa va distrati in familie? Next postCum sa iti albesti dintii?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close