Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa treci peste prima dragoste – CumFacSa.ro

Cum sa treci peste prima dragoste

Unelte articol

Pentru multe persoane poate sa fie foarte dureros sa se desparta de prima persoana de care s-au indragostit. Acest articol va va invata cum sa reusiti sa treceti peste acest moment greu din viata voastra.

Pasi

 1. 1

  Rupe toate legaturile cu fostul partener. Acest lucru inseamna sa opriti orice fel de comunicare intre voi doi. Ar putea sa sune un sfat destul de dur, dar este mult mai greu sa uiti de o persoana atunci cand inca mai mentii legatura cu acea persoana.

 2. 2

  Trebuie sa realizezi ca, chiar daca relatia voastra s-a terminat, acest lucru nu inseamna ca nu vei mai gasi o persoana la care sa tii si pe care sa o iubesti. Doar gandeste-te la persoanele pe care nu ai putut sa le cunosti mai bine doar din cauza ca erai intr-o relatie.

 3. 3

  Poti sa scrii pe o foaie sau intr-un jurnal despre sentimentele tale, sau, mai bine, sa vorbesti cu un prieten sau cu un membru al familiei tale. Astfel, iti va fi mult mai usor, daca vorbesti cu cineva despre sentimentele tale si ajungi sa te descarci.

 4. 4

  Poti folosi faptul ca te-ai despartit in avantajul tau propriu. Acest lucru inseamna ca poti sa faci lucruri pe care nu aveai cum sa le faci cand erai intr-o relatie. Gandeste-te la lucrurile care iti plac. Acum ai sansa sa faci acele lucruri.

 5. 5

  Fa lucruri care te vor face sa te simti mai dorit. Aceste lucruri pot fi mersul la sala, exercitiile fizice si sa-ti schimbi look-ul.

 6. 6

  Gandeste-te ca iti va lua putin timp pana sa te vindeci complet dupa acea despartire. Fii puternic si gandeste-te la faptul ca viata ta inca nu s-a incheiat doar pentru simplul fapt ca te-ai despartit de partener.

Previous postCum sa tratezi un piercing de ureche care s-a infectat Next postCum sa urmaresti pe iPod filmulete de pe Youtube

Related Posts

Posteaza un comentariu


close