Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa exciti o fata – CumFacSa.ro

Cum sa exciti o fata

Unelte articol

Poate ai ajuns sa te intrebi cum poti excita o fata si cum o poti face sa fie atrasa de tine din punct de vedere sexual. Femeile pot fi destul de complicate, dar poti ajunge sa le intelegi felul de a gandi. Singurul lucru de care ai nevoie este increderea in fortele proprii.

Pasi

 1. 1

  Planuieste pentru prietena ta sau pentru partenera ta o cina romantica. Femeile sunt legate din punct de vedere emotional de atractia intre sexe, iar o cina bine planuita poate sa o excite. Nu trebuie sa iti setezi ca un gol final sa faci sex cu ea. In schimb, mai degraba te-ai concentra asupra imbunatatirii relatiei pe care o aveti impreuna. Fii cat mai dragut cu ea, cat mai amabil si incearca sa o faci sa se simta cat mai bine in compania ta.

 2. 2

  Atunci cand esti cu o fata la o intalnire, trebuie sa incerci sa stabilesti un contact fizic cu acea persoana, altfel vei fi clasat doar ca un „prieten”. Incearca sa o atingi intr-un mod cat mai subtil. In timp ce conversati, incearca sa mentii cat mai mult timp contact vizual cu partenera ta.

 3. 3

  Nu astepta ca seara sa se termine pentru a putea sa o saruti, asa cum probabil se asteapta ea. Tot ce trebuie sa faci este ca intotdeauna sa fii cu un pas inaintea partenerei si sa o faci mereu sa ghiceasca. Poti foarte bine sa o saruti spontan, daca esti destul de indraznet, chiar in mijlocul conversatiei pe care o purtati.

 4. 4

  In final, de fiecare data cand deveniti intimi unul cu altul, nu te grabi niciodata. Femeilor le place sa barbatii sa preia initiativa atunci cand vine vorba de sex, dar nu vor sa fie intr-o relatie cu o persoana care se gandeste doar la sex. Sarut-o pe gat, dupa ureche si pe buze. Ia-o cat mai usor.

Previous postCum sa dormi mai bine Next postCum sa faci dus

Related Posts

Posteaza un comentariu


close