Cum sa folosesti un prezervativ

Unelte articol

Atunci cand sunt folosit corect, prezervativele sunt cea mai mare protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala si sunt si niste mijloace foarte eficiente de contraceptie. Pentru a folosi corect un prezervativ pentru barbati, urmariti instructiunile de mai jos.

Pasi

 1. 1

  Tineti prezervativele intr-un loc uscat si ferit de umezeala. Folositi-le inainte de data expirarii.

 2. 2
  Publicitate

  Desfaceti ambalajul prezervativului folosind marginile care se rup cu usurinta.

 3. 3

  Incercati sa va dati seama in ce directie se ruleaza prezervativul. Pentru unele persoanel poate fi un lucru destul de dificil de facut, mai ales daca este intuneric in jur. In schimb, puteti sa incercati sa va dati seama in ce directie se ruleaza, folosindu-va de simtul tactil din buricele degetelor.

 4. 4
  Publicitate

  Asigurati-va ca rezervorul din fata este indreptat in directia dorita.

 5. 5

  Daca penisul este necircumcis, puteti sa puneti un strop de lubrifiant in interiorul prezervativului, in rezervorul din varf.

 6. 6

  Puneti prezervativul pe penis doar atunci cand acesta este erect.

 7. 7

  Rulati de tot prezervativul si puneti pe el putin lubrifiant daca este necesar.

 8. 8

  Schimbati prezervativul pe care il folositi, daca schimbati metoda sexuala (de exemplu daca treceti de la sex anal la vaginal). Este necesar sa faceti acest lucru pentru a reduce riscul infectiilor.

 9. 9

  Imediat dupa ejaculare, scoateti penisul din vagin si indepartati prezervativul. Aruncati prezervativul intr-un mod cat mai discret, facand un nod in capat, infasurandu-l in hartie igienica si aruncandu-l la gunoi.

Previous postCum sa folosesti un bideu Next postCum sa folosesti un tampon

Related Posts

Posteaza un comentariu


eight + = 14

close
cam newton jersey cam newton youth jersey cam newton jersey cheap cam newton jersey for sale luke kuechly jersey luke kuechly pro bowl jersey luke kuechly womens jersey luke kuechly authentic jersey Tom Brady Jersey Julian Edelman Jersey Rob Gronkowski Jersey Jordan Devey Jersey Jordan Richards Jersey Julian Edelman Jersey Kevin Faulk Jersey