Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti pierzi virginitatea fara dureri (fete) – CumFacSa.ro

Cum sa iti pierzi virginitatea fara dureri (fete)

Unelte articol

Adevarul este ca ruperea himenului va juca un rol subtil in ceea ce priveste durere pentru prima data cand faci sex. De cele mai multe ori, muschii din interiorul vaginului sunt cei care cauzeaza durere si discomfort. Nu trebuie sa te ingrijorezi, deoarece sunt modalitati de a invinge emotiile si de a trece peste durere intr-un moad natural si eficient.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa cunosti anatomia, functiile locatia si senzatia la atingere. Uita-te la poza completa a unui vagin, citeste numele fiecarui organ si ce functii indeplineste.

 2. 2

  Exploreaza-ti anatomia proprie. Atunci cand esti singura in camera, dezbraca-te, ia-ti o oglinda mica, stai pe pat, indeparteaza-ti picioarele pentru a-ti admira organele genitale.

 3. 3

  Compara-ti anatomia proprie cu poza completa si incearca sa identifici la tine organele din poza. Poti sa incerci sa te atingi pentru a vedea ce senzatie este.

 4. 4

  Daca doresti, poti sa incerci sa te masturbezi. Tine minte ca nu trebuie sa ajungi neaparat la orgasm. Ce trebuie sa afli este reactia ta la diferiti stimulenti.

 5. 5

  Apoi, poti incerca sa iti introduci in vagin unul sau doua degete lubrifiate pentru a deveni obisnuita cu acea senzatie. La inceput ai putea intampina putina rezistenta, chiar o senzatie de discomfort. In general, dupa ce patrunzi cu 5-10 cm, acea senzatie de discomfort va disparea.

 6. 6

  Pentru a-ti relaxa muschii vaginali, poti face unele exercitii de relaxare. Atunci cand esti gata sa ai contact sexual cu partenerul, incearca sa te mentii calma, sa folosesti lubrifiant (daca este nevoie) si sa incepi contactul sexual doar atunci cand esti excitata.

 7. 7

  Relaxeaza-te daca penetrarea devine dureroasa. De cele mai multe ori este vorba de o durere psihica decat de o durere fizica. Cu cat esti mai emotionata sau speriata, cu atat vei fi mai incordata. Atunci cand te simti comfortabil alaturi de partener, cu atat vei fi mai increzatoare iar lucrurile vor decurge mult mai usor.

Previous postCum sa iti parchezi masina in siguranta Next postCum sa iti pregatesti masina pentru depozitare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close