Cum sa fii frumoasa

Unelte articol

Cum sa fii frumoasaOrice femeie poate fi frumoasa daca are cum sa se ingrijeasca de nevoile ei de baza, si pe dinauntru si pe dinafara. In ciuda vederii inguste prin care se catalogheaza frumusetea in societatea moderna, fiecare persoana isi gaseste frumusetea in diferite lucruri. Stabilesteti propriile criterii de frumusete si lasa-ti eul interior sa preia controlul.

Pasi

 1. Pregateste terenul de lucru pentru Frumusete
 2. 1

  Iubeste-te pe tine insati, astfel incat calitatile tale sa iasa la suprafata. Daca ai probleme cu respectul de sine sau suferi de depresie, trateaza mai intai aceste lucruri.

 3. 2

  Pune-ti nevoile pe primul loc. Multe femei pun nevoile celorlalti pe primul loc petru ca asta vine odata cu rolul de mama, sotie si chiar sora mai mare. Dar tine minte ca nu poti sa te ocupi de nevoile celorlalti pna nu de ocupi mai intai de ale tale.

 4. 3

  Dezvolta compasiune si empatie. Acestea te tin cu picioarele pe pamant pentru a nu te lasa absorbita de toata chestia asta legata de frumusete.

 5. 4

  Ai grija de corpul tau. E usor sa fii usor pe dinauntru si daca esti obosita, deshidratata, nehranita sau nesanatoasa, in orice alt sens. Tine pasul, de asemenea, si cu cerintele de sanatate pentru a avea o piele si un par cat mai sanatoase.

 6. 5

  Vorbeste cu cei care te sustin moral si te fac sa te simti bine cu persoana ta Pune capat relatiilor neconstructive, abuzive, nefericite si inconjoara-te de cele care iti aduc bucurie. Radiezi bucurie cand cei din jurul tau fac la fel

 7. 6

  Implica-te in activitati care iti aduc multumire din toate punctele de vedere. Ofera-te voluntar pentru o cauza, plimba-te intr-o zona frumoasa, naturala, participa in discutii pline de viata sau i-ati liber o parte de zi pentru meditatie

 8. Creaza un plan de frumusete
 9. 1

  Scrie definitia personala a frumusetii, incluzand atat aspectele trupesti cat si cele mentale si sufletesti.
  Atunci cand incepi, gandeste-te la cum vezi tu frumosul, nu cum este vazut de cultura moderna sau de catre alte persoane. E mai usor sa scrii aceasta definitie ca o lista de calitati.

 10. 2

  Evalueaza-ti frumusetea comparandu-te cu lista facuta. Probabil ca nu vei atinge toate acele puncte, dar cu siguranta ai cateva daca esti sincera cu tine insati Daca nu poti fi obiectiva, poti ruga pe cineva, un prieten sau o prietena sa faca asta pentru tine.

 11. 3

  Fa o lista cu acele calitati pe care nu le ai inca si scrie un scurt plan prin care ti le poti crea. De exemplu daca nu ai incredere in tine, poti lucra sa schimbi asta.

 12. 4

  Lucreaza pe cate una sau doua trasaturi lipsa odata. Asta pentru a avea o imagine clara si un timp realistic in care sa iti poti atinge scopurile. Gandeste-te la o rasplata sau o celebrare cand iti atingi telurile.

 13. 5

  Tine un jurnal in care sa ai evidenta felului in care ai progresat. Daca lucrezi la aspectul exterior, fa poze pentru a avea o evidenta clara.

 14. 6

  Incurajeaza-ti si prietenele apropiate sa isi faca propriile planuri de frumusete si intalniti-va la anumite intervale de timp pentru a va incuraja si a va sarbatori succesele.

Sfaturi

 • Propune-ti sa te concentrezi pe aspecte ale frumusetii pe care le intalnesti la persoanele e rand, nu printre celebritati.
 • Chirurgia estetica poate fi un factor important pentru increderea de sine, dar ai grija sa nu te desfigurezi. Foloseste aceasta optiune ca o ultima posibilitate, nu ca prima.
 • Frumusetea exterioara nu depinde de varsta sau greutate. Poti fi frumoasa oricum dac ai grija de tine si ai incredere in fortele tale.
Previous postCum sa traiesti fara cel de langa tine Next postCum sa iesi din depresie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close