Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti imbunatatesti respiratia – CumFacSa.ro

Cum sa iti imbunatatesti respiratia

Unelte articol

Exista multe modalitati cu ajutorul carora poti sa iti imbunatatesti felul in care respiri. Acest articol iti va prezenta cateva dintre acele modalitati.

Pasi

 1. 1

  Instaleaza in casa ta un aparat de detectie a monoxidului de carbon in cazul in care folosesti foarte mult aragazul sau alte echipamente de incalzire.

 2. 2

  Instaleaza in dormitor si in sufragerie un umidificator.

 3. 3

  Orneaza-ti casa sau apartamentul cu cat mai multe plante verzi. Acestea vor absorbi dioxidul de carbon si vor da afara oxigen.

 4. 4

  Atunci cand respiri, incearca sa inspiri numai pe nas, deoarece microparticulele de praf din aer vor fi retinute de parul din nas.

 5. 5

  Aspira casa ta odata la 3-4 zile. Astfel, vei scapa de praful din casa de la tine. Poarta o masca de praf in timp ce faci curat.

 6. 6

  Sterge praful din casa ta odata la cel mult o saptamana.

 7. 7

  Astfel, cu cat iti mentii mai curat si mai ordonat mediul in care traiesti, cu atat vei avea plamani mai sanatosi.

Previous postCum sa iti imbunatatesti nivelul de fitness facand antrenamentele mai interesante Next postCum sa iti intaresti muschii posteriori ai gatului

Related Posts

Posteaza un comentariu


close