Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum poti evita racelile – CumFacSa.ro

Cum poti evita racelile

Unelte articol

Cu totii uram acele raceli banale. Invata din acest articol cum poti proceda pentru a le evita.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa pastrezi cat mai mare distanta fata de acele persoane care deja sunt racite. Racelile pot sa fie destul de contagioase.

 2. 2

  Imbraca-te in asa maniera incat sa iti fie cat mai cald atat cand iesi afara cat si atunci cand stai in casa in anotimpurile reci. Poarta haine cat mai calduroase, care sa te protejeze de frig si sa te ajute sa pastrezi o parte cat mai mare din caldura corporala langa tine.

 3. 3

  Poti chiar sa iei anumite pastile care sa te ajute sa previi racelile, care sa iti mareasca sistemul imunitar. Nu te apuca totusi sa iei aceste pastile de unul singur. Roaga de medicul de familie sau de farmacist sa iti recomanda sau sa iti prescrie aceste medicamente.

 4. 4

  Fa-ti vaccinele de care ai nevoie pentru a-ti mari sistemul imunitar impotriva altor boli precum varsat de vant, gripa, chiar si raceli. Mergi la medicul de familie pentru a afla mai multe informatii despre acest lucru.

 5. 5

  Incearca sa stai in casa cat de mult poti. Raceala se transmite pe calea aerului, asa ca va trebui sa eviti sa iti petreci prea mult timp pe afara.

 6. 6

  Evita folosirea mijloacelor de transport in comun in perioadele de la sfarsitul toamnei si inceputul primaverii, deoarece atunci sunt cei mai multi oameni raciti.

Previous postCum sa treci peste tristetea de dupa vacanta Next postCum sa ai o aderenta cat mai mare atunci cand te afli pe terenul de baschet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close