Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum poti sa iti dai seama daca vederea ti se deterioreaza – CumFacSa.ro

Cum poti sa iti dai seama daca vederea ti se deterioreaza

Unelte articol

Invata din acest articol cum poti sa detectezi imbatranirea ochilor.

Pasi

 1. 1

  Iti recomandam sa mergi cel putin odata in fiecare an la un medic oftalmolog. In aceasta maniera vei putea sa iti tii sub control sanatatea ochilor.

 2. 2

  Uita-te din departare la unul sau la anumite obiecte la care te uiti in mod constant. Daca acel obiect pare mai in ceata decat de obicei, acest lucru poate sa insemne ca ochii tai nu mai sunt la fel de buni ca inainte.

 3. 3

  Uita-te foarte aproape la ceva (un ziar sau o carte). Daca ai probleme in a citi continutul, atunci fie ochii ti-au obosit in ziua respectiva, fie ochii tai au inceput sa se deterioreze.

 4. 4

  Daca intampini problemele de la pasii 2 si 3 in mod frecvent, atunci va trebui sa mergi la un control la un medic oftalmolog. Acesta va putea sa iti confirme daca vederea a inceput sa ti se deterioreze.

 5. 5

  Urmeaza cu strictete sfaturile pe care ti le da medicul, deoarece acestea sunt pentru binele tau.

 6. 6

  Daca vrei sa iti imbunatatesti vederea, sau sa intarzii deteriorarea vederii, atunci va trebui sa faci in mod regulat exercitii pentru ochi.

Previous postCum sa eviti vomitatul Next postCum poti sa iti protejezi ochii in timp ce stai la calculator

Related Posts

Posteaza un comentariu


close