Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa afli cauzele tinitusului – CumFacSa.ro

Cum sa afli cauzele tinitusului

Unelte articol

Esti deranjat de bazait sau de anumite sunete pe care le auzi in urechi? Din fericire aceasta afectiune poate sa fie tratata. Pentru a putea face acest lucru in primul rand va trebui sa gasesti cauza.

Pasi

 1. 1

  In primul rand va trebui sa iti dai seama daca ai sau nu aceasta afectiune. Incearca sa gasesti care ar putea sa fie cauzele care ti-au provocat aceasta afectiune. Cele mai frecvente cauze ar putea fi :
  * Deteriorarea cohleara datorata zgomotului foarte intens. Acest lucru se poate intampla datorita expunerii repetivive la zgomote foarte intense.
  * Stresul poate sa fie si el un factor in ceea ce priveste dezvoltarea tinitusului.
  * Problemele cu sinusurile pot sa degenereze in afectiuni ale urechii.
  * Din cauza reactiilor alergice la anumite medicamente.

 2. 2

  Pe langa acel sunet pe care il auzi in mod constant in urechi, poti sa mai ai simptome precum ametelile, durerile de cap, durerile de gat, durerile de mandibula. Nu ar trebui sa treci cu vederea oricare dintre simptomele prezentate mai sus daca acestea nu trec de la sine in doar cateva zile.

 3. 3

  Mergi la un medic specialist imediat cum observi ca manifesti cel putin doua simptome dintre cele prezentate mai jos.

 4. 4

  Incearca sa fii cat mai atent la fiecare simptoma care iti apare. Este foarte important sa vindeci aceasta afectiune din timp, pentru a evita complicatiile.

Previous postCum poti sa procedezi pentru a gasi lentilele de contact pe care le-ai scapat pe covor Next postCum sa ai grija de lentilele de contact

Related Posts

Posteaza un comentariu


close