Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa afli de cat somn ai nevoie – CumFacSa.ro

Cum sa afli de cat somn ai nevoie

Unelte articol

Cantitatea de somn de care are nevoie o persoana depinde de mai multi factori. Acestia sunt varsta precum si nevoile individuale. Chiar daca este recomandat sa dormi 8 ore de somn in fiecare zi, numarul de ore ar putea depinde in functie de fiecare individ.

Pasi

 1. 1

  Fii atent la cum te descurci in activitatile de zi cu zi. Daca simti ca esti obosit, sau daca nu poti sa te concentrezi la ceva anume, acesta este un semn ca ai nevoie de mai mult somn.

 2. 2

  Pune-te in pat in fiecare seara la aceeasi ora si incearca sa te trezesti la o ora rezonbabila (aceeasi ora) in fiecare dimineata. Acest lucru va permite organismului sa se adapteze noului program de odihna.

 3. 3

  Daca observi ca ai cearcane in jurul ochilor. Printre multe emotive pentru care oamenii au cearcane in jurul ochilor, unul dintre acele motive este si lipsa de odihna.

 4. 4

  Fii atent la nivelul tau de energie. Daca nu ai parte de destula odihna, atunci poti sa te simti mai ostenit, mai putin vigilent si mai indispus decat de obicei.

 5. 5

  Incearca sa observi cum se comporta organismul tau la diferite ore de somn. Poti astfel sa determini cum te simti dupa ce dormi 4-5-6-7 sau 8 ore de somn.

 6. 6

  Cantitatea de somn de care ai nevoie poate sa tina si de varsta pe care o ai. De exemplu bebelusii dorm intre 16-18 ore in fiecare zi. Pe masura ce inaintezi in varsta, nu vei mai avea nevoie de asa multe ore de somn. Majoritatea adultilor dorm intre 7-8 ore in fiecare seara. Numarul de ore difera de la persoana la persoana, deoarece fiecare are nevoile lui personale precum si propriul program de somn.

Previous postCum sa afli daca prietena ta vrea sa faceti sex Next postCum sa ai acces la internet gratuit

Related Posts

Posteaza un comentariu


close