Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de lentilele de contact – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de lentilele de contact

Unelte articol

Urmariti acesta sfaturi prezentate mai jos pentru a afla cum trebuie sa procedati pentru a avea cat mai mare grija de lentilele de contact.

Pasi

 1. 1

  Cumparati lentile de contact doar la stricta recomandare a medicului oftalmolog. Doar acesta va putea sa va prescrie, in urma unui control sa purtati lentile de contact.

 2. 2

  Ai mare grija ca mainile tale sa fie curate de fiecare data cand vrei sa umbli cu lentilele. Iti recomandam sa te speli pe maini inainte sa iti pui sau inainte sa iti scoti lentilele de contact.

 3. 3

  Roaga medicul oftalmolog sa iti explice, cat mai detaliat, cum trebuie sa procedezi pentru a-ti pune si pentru a-ti scoate lentilele de contact.

 4. 4

  Poarta lentilele de contact cat timp ti-au fost prescrise.

 5. 5

  Iti recomandam sa mergi in fiecare an la medicul oftalmolog pentru cate un control de rutina.

 6. 6

  Incearca sa ai cat mai multa rabdare la inceput, cand porti pentru prima data lentile de contact. Ochilor tai le va fi destul de greu sa se obisnuiasca la inceput cu lentilele.

 7. 7

  Asigura-te ca mainile tale sunt curate atunci cand ai de umblat cu lentilele de contact.

 8. 8

  Evita sa te scarpini sau sa te freci la ochi atunci cand porti lentile de contact.

 9. 9

  Pe scurt, igiena este cel mai important factor de care trebuie sa tii cont atunci cand porti si cand manevrezi lentilele de contact. Urmeaza regulile de igiena si nu vei intampina probleme.

Previous postCum sa afli cauzele tinitusului Next postCum sa ai ochi foarte frumos fara a folosi machiaj

Related Posts

Posteaza un comentariu


close