Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai un risc cat mai scazut de dezvoltare a cancerului la gat – CumFacSa.ro

Cum sa ai un risc cat mai scazut de dezvoltare a cancerului la gat

Unelte articol

Cancerul la gat este intalnit la persoanele care consuma foarte mult alcool si/sau tutun. In acest articol vei gasi cateva modalitati cu ajutorul carora poti sa reduci sansele aparitiei de cancer la gat.

Pasi

 1. 1

  In primul rand va trebui sa eviti consumul de produce ce contin tutun. Aceste produse sunt cauza principala de aparitie a cancerului la gat. Evitarea produselor care contin tutun este cea mai buna modalitate de a te apara de cancerul la gat.

 2. 2

  De asemenea va trebui sa eviti si consumul excesiv de alcool. Alcoolul poate cauza cancer la gat daca este consumat in exces.

 3. 3

  Foloseste ata dentara in mod regulat. Nu permite bacteriilor sa se acumuleze in gura la tine.

 4. 4

  Consuma alimente cat mai sanatoase. Iti recomandam sa consumi multe verdeturi, legume si fructe. Acestea contin foarte multi antioxidanti care te vor ajuta sa lupti impotriva cancerului.

 5. 5

  Fii foarte vigilent daca esti barbat. Barbatii au o sansa de 10 ori mai mare decat femeile sa dezvolte cancer la gat.

 6. 6

  Daca ai mai multe intrebari sau nelamuriri, iti recomandam sa intrebi un medic specialist. Acesta iti va putea raspunde la toate intrebarile si va putea sa iti clarifice orice nelamurire.

Previous postCum sa ai un auz cat mai ascutit Next postCum sa ajuti la prevenirea cancerului la ovare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close