Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa calmezi durerea cauzata de monturile de la picioare – CumFacSa.ro

Cum sa calmezi durerea cauzata de monturile de la picioare

Unelte articol

Monturile de la picioare pot sa apara atunci cand degetul mare de la fiecare picior incepe incet sa se deplaseze spre celelalte degete. Astfel, degetul mare se va mari si va crea o umflatura in partea de exterior. Acest articol te va ajuta cum sa eviti si cum sa tratezi monturile.

Pasi

 1. 1

  In primul rand va trebui sa alegi sa porti incaltaminte care sa iti vina cat mai bine si care sa nu iti incomodeze picioarele. Incaltamintea pe care o porti ar trebui sa iti ofere destul spatiu liber si pentru degetele de la picioare. daca porti tocuri sau sandale vei mari riscul aparitiei monturilor, deoarece acestea nu ofera destul spatiu pentru degetele de la picioare. De asemenea tocurile de la incaltari nu ar trebui sa fie mai inalte de 6 centimetri.

 2. 2

  De asemenea va trebui sa cumperi incaltari care sa nu aiba talpa foarte tare, incaltari care sa mai aiba o talpa interioara care sa nu cauzeze o presiunea prea mare asupra talpii si asupra degetelor.

 3. 3

  Inmoaie-ti picioarele in apa calda pentru a-ti relaxa degetele si picioarele atunci cand incepi sa dezvolti monturi. De asemenea poti sa folosesti si medicamente anti-inflamatorii care te vor ajuta sa scapi de durere.

 4. 4

  De asemenea, pentru a reduce senzatia de discomfort pe care o ai in timp ce porti incaltaminte, poti sa iti aplici pe picior un bandaj special pe mont, pentru a nu te deranja in timp ce mergi.

 5. 5

  Aplica comprese cu gheata daca monturile devin prea inflamate si daca iti cauzeaza neplaceri. Poti sa faci acest lucru chiar de 2-3 ori in fiecare zi.

 6. 6

  Daca monturile se dezvolta prea tare, atunci ar fi bine sa mergi la un medic specialist. Acesta va sti ce tratament sa iti dea sa urmezi pentru a scapa cu usurinta de monturi.

Previous postCum sa calculezi presiunea pulsului Next postCum sa calmezi durerile de glezne

Related Posts

Posteaza un comentariu


close