Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata reactiilor alergice – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata reactiilor alergice

Unelte articol

Reactia alergica se manifesta in multe feluri, in functie de organismul fiecaruia. Poate fi un val ce caldura ce strabate intreg corpul, o presiune in piept, senzatia de sufocare, sau o panica ce poate creste si provoca alta reactie. Iata cateva sfaturi pentru a face fata acestor reactii:

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de reactii alergice. Sunt reactii minore si reactii mai grave, iar abordarea lor depinde de gravitate.

 2. 2

  Reactiile minore include de obicei roseata, o eruptie cutanata sau urticarie si mancarimi. In acest caz, nu mai lua medicamentul curent care poate sa o fi provocat. Daca alergia este provocata de un animal, indeparteaza-te de acel loc. Ia un medicament antihistaminic. Pentru eruptia cutanata, foloseste un spray special sau o crema.

 3. 3

  Reactiile majore includ simptome precum respiratie ingreunata si paliditate. In acest caz, daca ai mers deja la spital, cere o prescriptie pentru EpiPen. Asigura-te ca cineva te supravegheaza constant.

 4. 4

  Incearca sa gasesti cauza acestor reactii alergice. Poate fi si ceva genetic. Intreaba-ti familia daca au existat cazuri de alergii.

 5. 5

  Daca doctorul iti prescrie mai mult de un medicament, ia-le in saptamani diferite. Astfel, daca ai o reactie, vei sti care dintre medicamente a provocat-o. Fii atent la doze si la interactiunea dintre medicamente.

Previous postCum sa faci fata scoliozei in perioada liceului Next postCum sa faci fata raului de miscare in excursii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close