Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata unui genunchi dizlocat – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata unui genunchi dizlocat

Unelte articol

Acest articol iti va explica cum va trebui sa procedezi pentru a permite genunchiului sa se vindece cat mai repede in acea perioada de recuperare. Urmareste pasii de mai jos pentru a te vindeca daca ai suferit de un accident la nivelul genunchiului.

Pasi

 1. 1

  Odihneste-te cat mai mult in primele cateva zile. Incearca sa stai cat mai mult timp intins in pat, cu genunchiul nemiscat. Nu este recomandat sa incerci sa mergi in primele cateva zile, deoarece vrei sa permiti genunchiului sa se vindece cat mai repede.

 2. 2

  Incepe sa mergi la indicatia medicului. Iti va fi foarte greu la inceput, asa ca va trebui sa te folosesti de ambele carje sau de cadru pentru a face primii pasi.
  Dupa cateva zile totusi vei putea sa incerci sa mergi fara niciun ajutor. Ai insa mare grija si nu incerca sa iti sprijini toata greutatea pe un singur genunchi.

 3. 3

  Inscrie-te la un program de fizioterapie. Foarte multi medici recomanda fizioterapie dupa o accidentare, de aceea va trebui sa respecti programul si numarul de sedinte de fizioterapie pentru o recuperare completa si rapida.

 4. 4

  Stabileste-ti anumite goluri pe care sa le poti atinge cu usurinta la inceput. Un astfel de exemplu este sa te antrenezi in asa maniera incat sa poti alerga usor dupa doar 3 saptamani de la accidentare. In aceasta maniera vei fi foarte motivat sa te tii de sedintele de fizioterapie pentru o recuperare cat mai rapida.

 5. 5

  Respecta sfaturile oferite de medic pentru o recuperare completa si rapida.
  Te sfatuim sa nu iti fortezi genunchiul la inceput, deoarece risti sa suferi alte complicatii care sa iti compromita recuperarea completa.

Previous postCum sa faci fata unui iepure cu un comportament violent Next postCum sa faci fata unui antrenor sever

Related Posts

Posteaza un comentariu


close