Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci sa te simti mai bine atunci cand suferi de o raceala – CumFacSa.ro

Cum sa faci sa te simti mai bine atunci cand suferi de o raceala

Unelte articol

Esti bolnav sau prezinti simptomele unei raceli de sezon? Invata din acest articol cum anume trebuie sa procedezi pentru a te simti mai bine.

Pasi

 1. 1

  Pregateste-ti o bautura calda. Aceasta ar include o cana de lapte cald, o ciocolata calda sau un ceai. Evita cafeaua deoarece aceasta te va deshidrata, lucru care trebuie evitat in perioada in care esti racit sau cand nu te simti bine.
  Pregateste-ti o bautura calda atat seara, inainte de culcare cat si dimineata, imediat dupa ce te trezesti.

 2. 2

  Fa cate un dus fierbinte sau o baie fierbinte seara, inainte de culcare. Acest lucru te va face sa fii mai relaxat, lucru care este foarte important atunci cand vrei sa incerci sa te simti cat mai bine.

 3. 3

  Imbraca-te in pijamalele tale atunci cand ajungi acasa. Incearca totusi sa lasi munca fizica si psihica la o parte, macar pentru 1-2 zile atunci cand esti racit. In aceasta maniera vei oferi organismului tau posibilitatea de a se reface cat mai repede.

 4. 4

  Mergi la somn. Pentru a te reface in timpul unei raceli vei avea nevoie de cat mai mult somn, de cat mai multa odihna. Prin odihna organismul tau se va reface, se va lupta cu microbii.

 5. 5

  Poti sa iei niste sirop care sa te ajute sa expectorezi mai bine sau sa iti pui niste picaturi in nas pentru a te ajuta sa iti desfunzi nasul. Ai insa grija si nu exagera cu acestea, deoarece pot crea mare dependenta.

 6. 6

  De cele mai multe ori cand racesti, vei face o usoara febra. Iti recomandam sa nu iei nimic pentru febra, deoarece acesta este modul natural in care organismul se reface si se repara in urma unei raceli. Lasa organismul sa isi faca treaba, iar acea febra usoara iti va trece in decurs de 1-3 zile.

Previous postCum sa faci sa treaca timpul intr-un aeroport Next postCum sa faci rost de mancarea potrivita pentru calul tau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close