Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa imbunatatesti calitatea aerului pe care il respiri – CumFacSa.ro

Cum sa imbunatatesti calitatea aerului pe care il respiri

Unelte articol

Te-ai intrebat vreodata de ce ai la tine tot timpul servetele de sters praful? Iti simti mintea incetosata, ai schimbari bruste de dispozitie, sau nu stii de ce ai migrene? Sau de cele mai multe ori nu poti detecta mirosuri pe care altii le simt cu usurinta? Calitatea aerului pe care il repsiri ar putea fi de vina pentru aceste lucruri. Iata ce trebuie sa faci pentru a o imbunatati:

Pasi

 1. 1

  Deschide ferestrele casei, masinii sau biroului ori de cate ori ai posibilitatea. Daca te ingrijoreaza temperature, imbraca-te mai gros. Ferestrele ar trebui sa stea deschise pe tot parcursul anului.

 2. 2

  Daca e posibil, evita sa circuli cu masina in miezul zilei, cand traficul este mare. Si nu folosi odorizante de camera toxice. Acestea doar ascund impuritatile si iti fac rau.

 3. 3

  Nu folosi produse puternic parfumate pentru curatarea rufelor. Chiar daca tu nu simti ca te afecteaza, acest parfum poate fi toxic pentru cei din jur, care il inhaleaza involuntar.

 4. 4

  Daca ai insomnii, vei fi uimit sa vezi ce beneficii iti poate aduce o fereastra deschisa si niste aer proaspat. Vei dormi si te vei odihni mult mai bine.

 5. 5

  Asigura-te ca ai un sistem de ventilatie bun. Mai ales daca lucrezi intr-un mediu toxic, cu vopsea, carburant, sau alte substante chimice. O buna ventilatie ar trebui sa-ti fie asigurata de angajator. Daca nu este asigurata, este dreptul tau sa o ceri.

 6. 6

  Renunta la fumat. Acesta iti distruge simtul olfactiv si dorinta de viata.

Previous postCum sa ii faci pe oameni sa uite de ziua ta de nastere Next postCum sa impachetezi pentru o vacanta la mare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close