Cum sa inoti atunci cand ai ciclu menstrual

Unelte articol

Nu trebuie sa iti faci mari probleme daca esti la plaja, la mare sau la piscina si esti in acea perioada dificila a lunii pentru femei. Exista diverse metode cu ajutorul carora poti uita ca te afli chiar tu in acea perioada.

Pasi

 1. 1

  Pur si simplu sari in apa. Nu este niciun motiv fizic sau psihic pentru care nu poti intra in apa din cauza ca esti la menstruatie.

 2. 2

  Alege o locatie convenabila. Poate nu ai vrea sa intri in piscina, dar in schimb poti intra fara probleme in apa de la mare sau in ocean.

 3. 3

  Poarta un tampon. Poti sa inoti in timp ce porti un tampon, dar ai grija sa nu il tii mai mult de 6 ore, altfel risti sa faci infectii vaginale. Ai grija sa ascunzi ata de la tampon sub costumul de baie.

 4. 4

  Incearca sa porti o cupa pentru menstruatie. Aceasta este o cupa pe care ti-o introduci in vagin. Sunt mult mai sigure si mai igienice decat tampoanele si poti sa le tii timp de 12 ore.

 5. 5

  Daca nu vrei deloc sa intri in apa, dar nici nu vrei sa dai explicatii de ce, poti doar sa spui ca apa este rece, sau poti sa spui pur si simplu ca nu vrei sa intri in apa.

  Poti sa te distrezi la fel de bine chiar daca nu intri in apa. Sa nu crezi ca pierzi toata distractia doar pentru simplul fapt ca te afli la menstruatie.

Previous postCum sa initiezi o conversatie cu o persoana de care esti atras Next postCum sa inveti sa faci snowboard

Related Posts

Posteaza un comentariu


close