Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti cobori ritmul cardiac din repaus – CumFacSa.ro

Cum sa iti cobori ritmul cardiac din repaus

Unelte articol

Ritmul cardiac reprezinta numarul de contractii pe care le efectueaza inima intr-un minut. Ritmul cardiac din repaus se refera la cel mai scazut ritm cardiac pe care il ai pe parcursul unei zile – numarul de batai ale inimii atunci cand te odihnesti, sau cand nu faci efort fizic. Este foarte important sa ai un ritm cardiac cat mai scazut atunci cand esti in repaus, deoarece acest lucru iti va permite sa reduci riscul de aparitie a atacurilor de cord, iti va mari rezistenta si starea ta de sanatate.

Pasi

 1. 1

  In primul rand va trebui sa iti afli ritmul cardiac initial. Pentru a afla valoarea corecta, va trebui sa faci mai multe masuratori, pe parcursul a mai multor zile, pentru a putea face apoi o medie. Iti recomandam sa iti iei pulsul dimineata, imediat dupa ce te-ai trezit si seara inainte de culcare.

 2. 2

  Stabileste-ti anumite goluri care sa iti permita sa reduci ritmul cardiac. In medie, un adult va avea un puls situat intre 60-100 batai pe minut. Atletii pot avea un ritm cardiac intre 40-60 batai pe minut.

 3. 3

  Iti recomandam sa incepi un program de exercitii aerobice, sau de rezistenta. Astfel, iti propunem sa te antrenezi cel putin 30 de minute in fiecare zi, de 5 ori pe saptamana.

 4. 4

  Incearca sa reduci nivelul de stres de fiecare data cand ai putin timp liber. Iti recomandam sa faci zilnic exercitii de relaxare.

 5. 5

  Combina o dieta imbunatatita cu exercitiile fizice pentru a putea sa scapi de excesul de grasime din organism.

 6. 6

  Vei observa ca in timp, daca te tii de dieta si de antrenament, ritmul cardiac atunci cand esti in repaus va scadea considerabil.

Previous postCum sa iti cobori tensiunea arteriala fara a apela la medicamente Next postCum sa iti canalizezi furia in exercitiile fizice

Related Posts

Posteaza un comentariu


close