Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti cureti foarte rapid rinichii – CumFacSa.ro

Cum sa iti cureti foarte rapid rinichii

Unelte articol

Rinichii au rolul de a filtra „deseurile” produse de organismul tau. De aceea este esential sa incerci sa ii mentii cat mai sanatosi. O modalitate de a-ti mentine rinichii sanatosi este sa ii curati periodic. Iata cum trebuie sa procedezi pentru o curatare completa.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa mergi la un consult la medic inainte de a incepe o curatare completa. Acesta iti va oferi sfaturile necesare, precum iti va face o evaluare generala pentru a-ti spune cum anume trebuie sa procedezi, in functie de varsta sau in functie de eventualele afectiuni pe care deja le ai.

 2. 2

  Incearca sa reduci cantitatea de alimente pe care o consumi cu cateva zile inainte de a incepe curatarea rinichilor. Acest lucru ii va oferi organismului tau timp sa se adapteze mai usor noilor schimbari care vor avea loc in urmatoarele cateva zile, cat va dura procesul de curatare.

 3. 3

  Va trebui pe parcursul a 3 zile sa consumi doar apa, precum si alte lichide care sa iti ofere nutrientii de care ai nevoie (sucuri naturale, supe, ceai).
  Nu consuma mancare solida deloc timp de 3 zile.

 4. 4

  Poti chiar sa consumi pepene verde. Acesta are un continut foarte ridicat de apa si te va ajuta in procesul de curatare a rinichilor.
  De asemenea acesta te va ajuta sa elimini mai usor toxinele din organism.

 5. 5

  Dupa acele trei zile de curatare a rinichilor, poti sa incepi sa mananci normal, dar ia-o incet. Va trebui sa consumi alimente usoare primele 3-5 zile dupa acest proces de curatare a rinichilor, pentru a-i permite organismului sa se obisnuiasca din nou cu stilul de viata pe care il aveai inainte.

 6. 6

  Pentru a afla daca rinichii tai functioneaza excelent, acestia vor trebui sa produca pana la 4 litri de urina in fiecare zi, in perioada de curatare. Daca poti sa urinezi atata, atunci acesta este un semn ca rinichii tai functioneaza excelent.

Previous postCum sa iti curati intreg organismul intr-un mod natural Next postCum sa iti cureti foarte bine ficatul

Related Posts

Posteaza un comentariu


close